NOVITET

Volkswagen predstavio Sportsvan, nasljednika Golfa Plus

volkswagen golf sportsvan concept (1)
Foto: VW
1/6
09.09.2013.
u 10:47

Sportsvan kao i Golf koristi platformu MQB, a od Plusa je dulji 134 milimetara te sa 498 litara ima za 74 litre veći prtljažnik

Golf Plus dobio je nasljednika! Volkswagen je predstavio koncept Golf Sportsvan nazivajući ga nasljednikom uvećane inačice kralja kompaktne klase. Sportsvan kao i Golf koristi platformu MQB, a od Plusa je dulji 134 milimetara te sa 498 litara ima za 74 litre veći prtljažnik.

Što se tiče motora, u ponudi će biti četiri turbobenzinca od 1,4 litre snage od 85 pa do 150 konja te tri turbodizelaša – jedan dvolitreni od 150 konjskih snaga te dva 1,6-litrena od 90, odnosno 110 konjskih snaga.

Sportsvan bi trebao biti predstavljen na sajmu u Frankfurtu, koji se za novinare otvara sutra, a za javnost u četvrtak.

>> Za odlazak po djecu u vrtić, ali i jurnjavu po stazi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije