Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

VIDEO Stiže sredinom 2024. godine: Pogledajte kako će izgledati Volkswagenov novi model

Foto: Sandra Mikulčić
1/6
07.11.2023.
u 13:25

Volkswagenov prvi električni karavan na tržištu bi se trebao pojaviti sredinom 2024. godine. Limuzinski ID.7 ekstremno je aerodinamičan s Cd vrijednošću od 0.23. Cd vrijednost za ID.7 Tourer gotovo je jednaka: 0.24

Volkswagen je jedan od najuspješnijih proizvođača karavana u svijetu, proizvodi ih već više od 60 godina, njihov Passat ubuduće će i živjeti samo u karavanskoj inačici. Limuzina je, dakle, iščeznula iz Passatove linije života, no stiže u vidu nove električne limuzine više srednje klase, modela ID.7. Na predstavljanju limuzinskog ID.7 u Francuskoj naletjeli smo na još uvijek zamaskirani ID.7 Tourer. U videu pogledajte kako će izgledati Volkswagenov prvi električni karavan. Na tržištu bi se trebao pojaviti sredinom 2024. godine, eventualno u drugoj polovici 2024. Dosad se znalo samo da je taj model u planu, a sada je poznato, dakle, i njegovo ime – ID.7 Tourer. Nešto više informacija očekuje se početkom iduće godine. Iz Volkswagena kažu da će se novitet moći pohvaliti visokom učinkovitošću, koju pak može zahvaliti sofisticiranoj aerodinamici, kao temelju za postizanje velikog dosega s jednim punjenjem baterije.

VEZANI ČLANCI:

Limuzinski ID.7 ekstremno je aerodinamičan Volkswagen s Cd vrijednošću aerodinamičkog koeficijenta od 0.23. Cd za ID.7 Tourer gotovo je jednaka: 0.24. Elegantan izduženi model još je u jesenskom kamuflažnom odijelu, Volkswagen ga zasad nije spreman potpuno razotkriti. Navodi tek da će u interijeru ponuditi obilje prostora zahvaljujući kratkim prevjesima i dugom međuosovinskom razmaku. S pet osoba u automobilu, na raspolaganju će biti 545 litara prtljažnog prostora. Preklope li se nasloni stražnjih sjedala, otvorit će se 1714 litara prostora za prtljagu, dužine od gotovo dva metra.  Kao i ID.7, ID.7 Tourer proizvodit će se u Volkswagenovoj tvornici u Emdenu, u Njemačkoj.

Komentara 1

NO
No1
20:59 07.11.2023.

Jos kad bi itko znao kaj je "veliki doseg"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije