Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konkurencija

Udar na Facebook: Google u svibnju pokreće društvenu mrežu

google
AFP/Pixsell
14.03.2011.
u 18:51

Na tržištu društvenih mreža dominira Facebook, čija je vrijednost dosegnula 344 milijarde kuna

Nakon neuspjeha društvene mreže Buzz Google je osmislio novi udar na Facebook, koji će navodno uputiti u svibnju. Ugledni portal Next Web objavio je da će se nova mreža zvati Google Circles (Google krugovi), a bit će predstavljena na konferenciji I/O. Čelnici tražilice nisu željeli komentirati navode o novom projektu.

Na tržištu društvenih mreža dominira Facebook, čija je vrijednost dosegnula 344 milijarde kuna. Stručnjaci smatraju da Facebookovu poziciju čak ni Google ne može ozbiljnije ugroziti. Čini se da nam je “izlaganje” života na jednoj mreži sasvim dovoljno, ali prije ranih procjena, treba vidjeti čime bi nas Google mogao “kupiti”.

Ključne riječi

Komentara 6

SB
sbb
06:49 15.03.2011.

A sad kada \"google-ovci\" navale na Markov Trg i pocnu razbijat....

MD
mr.D
20:03 14.03.2011.

jeb*** admin ko da ti nikad nisi psovo, pa ljudi smo...

SA
sasoon
20:46 14.03.2011.

Ma kakav udar... ni komarac to neće biti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije