Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Servisna akcija u ovlaštenim VW, Audi, SEAT i ŠKODA servisima

Servisna akcija (1)
Foto:
1/5
PR
Autor
PR članak
22.10.2013.
u 14:23

Akcija obuhvaća bogatu ponudu zimskih guma Continental Grupe (Continental, Semperit, Barum), kao i kompleta zimskih kotača (naplatak+guma).

Dolaskom hladnijih dana, već tradicionalno započinje i Zimska servisna akcija u ovlaštenim Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisima. Akcija obuhvaća bogatu ponudu zimskih guma Continental Grupe (Continental, Semperit, Barum), kao i kompleta zimskih kotača (naplatak+guma). Osim toga, tu je i širok izbor originalne dodatne opreme (krovni nosači i kutije, navigacijski i hands-free sustavi, auto kozmetika, dječje sjedlice za najmlađe putnike,...), kao i opreme renomiranih proizvođača (Thule, Garmin, Kenwood). Naravno, osim za automobil, u ponudi se nalaze i atraktivni prigodni pokloni u znaku omiljene marke (jakne, majice, torbe, satovi,...).

Za simboličan iznos od 1 kune, posjetiteljima se nudi preventivni pregled vozila, koji uključuje sljedeće provjere:
- provjera signalizacije
- provjera uređaja za pranje stakala (uklj. podešenost mlaznica)
- provjera metlica brisača
- provjera stanja, profila i tlaka u gumama
- provjera sistemskih tekućina 
- provjera razine
- provjera vjetrobranskog stakla
- provjera obavezne opreme

Tu je i besplatna provjera stanja akumulatora, kao i povoljne cijene originalnih akumulatora.

Po izuzetno povoljnim cijenama, mogu se pronaći Xenon žarulje, koje svojim karakteristikama (izuzetno jako svjetlo i niska potrošnja električne energije) doprinose sigurnosti u vožnji prilikom uvjeta slabije vidljivosti na cesti.

 

Jamstvo na gume Continental

Kupci guma Continental, koje su kupljene samo u ovlaštenim Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisima, dobivaju jamstvo u trajanju od 24 mjeseca koje pokriva sve događaje koji kupcu mogu štetiti, a na njihovu pojavu ne može utjecati:

→ bušenje gume zbog prelaženja preko čavla ili drugog oštrog predmeta

→ jasno vidljiva oštećenja udarcem u rubnjak pločnika ili drugu sličnu prepreku

→ oštećenja zbog vandalizma

Jamstvo za gume vrijedi za sve gume Continental, koje su kupljene, montirane s novim ventilom i balansirane u Republici Hrvatskoj u minimalnoj količini od dva komada kod jednog od ovlaštenih Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisa.

Ovim jamstvom nisu pokrivene gume za 4x4 i kombi vozila.

 

ADAC: Test Zimskih guma 2013.

Najveći njemački i europski auto klub ADAC je proveo testiranje 17 zimskih guma.

Testirane su zimske gume sljedećih proizvođača: Continental, Barum, Semperit, Michelin, Nokian, Goodyear, Pirelli, Firestone,

Dunlop, Hankook, GT Radial, Vredestein, Falken, Kleber, Nexen, Kormoran i Marangoni.

Gume su ocjenjivane prema svojim voznim karakteristikama na suhom i mokrom kolniku, na kolniku prekrivenom snijegom i ledom, kao i prema razini buke koje gume proizvode tijekom vožnje. Posebna pažnja posvetila se potrošnji goriva i trošenju samih guma.

Ukupno gledajući sve rezultate, najboljom zimskom gumom u dimenzijama 185/60 R15 T i 225/45 R17 H proglašena je Continental ContiWinterContact TS 850 koja je iza sebe ostavila ostatak konkurencije.

Ocjena gume:

→ vrlo uravnotežene performanse

→ najbolji rezultat na mokrom, snijegu i ledu

→ niska potrošnja goriva i nisko trošenje


Servis 4 plus

Ovlaštena Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisna mreža je opet za Vas pripremila posebnu ponudu paketa originalnih dijelova sa ugradnjom za sva vozila starija od 4 godine.

Posjetite svoj ovlašteni servis i iskoristite povoljne cijene servisa zamjene originalnih kočionih obloga, kočionih diskova, amortizera, stražnjih ispušnih lonaca, servisa zamjene zupčastog remena i pumpe za vodu, servis zamjene metlice brisača, a u ponudu su sada uključene i svječice, spojke, generatori (alternatora), poluosovine, homokinetički zglobovi. Isto tako možete napraviti i servis zamjene ulja po atraktivnim cijenama.

Kompletnu ponudu servisnih paketa možete pronaći na na web stranicama Servisa 4plus:

www.volkswagen4plus.com.hr

www.audi4plus.com.hr

www.skoda4plus.com.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?