Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOR MOBIL.HR

Samsung Galaxy S4 proglašen najboljim mobitelom u Hrvatskoj 2013.

Samsung Galaxy S4
Foto: Samsung
24.01.2014.
u 13:42

Čitatelji, njih više od 16.000, birali su između 40 modela telefona

Portal Mobil.hr četrnaestu je godinu za redom organizirao izbor najboljeg mobitela u Hrvatskoj. Čitatelji portala s čak 26,35 glasova najboljim su mobitelom u 2013. godini proglasili Samsung Galaxy S4.

Čitatelji, njih više od 16.000, birali su između 40 modela telefona, uglavnom pametnih, koji su tijekom prošle godine privukli najviše pozornosti, postigli najveći uspjeh i bili najkomentiraniji portalu.

Gledajući prvih 10 mobitela vidimo da se borba uglavnom vodila između uređaja s Androidom, a iPhone 5S tek je na petom mjestu.

Mobil.hr još od 2000. godine bira najbolji mobitel godine. Samsungu je ovo već treća pobjeda za redom i četvrta ukupno, te je time sustigao Sony Ericsson koji je dosad bio rekorder. Na drugom mjestu je Nokia s tri naslova, a Apple je najboljim proglašen samo jednom, i to 2009. godine s modelom iPhone 3G S.

>> Ruski bloger: Galaxy S5 bit će predstavljen 23. veljače u 18 sati

>> Galaxy S5 dolazi oko travnja. Imat će skener oka?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije