Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRECIZNI DETALJI

Ruski bloger: Galaxy S5 bit će predstavljen 23. veljače u 18 sati

Samsung Galaxy S4
Samsung
21.01.2014.
u 15:51

Nova generacija Samsungova smartphonea navodno će biti puštena u prodaju krajem travnja

Ranije ovog mjeseca prenijeli smo informaciju Bloomberga da će Samsung Galaxy S5 biti izdan do travnja.

Sada je ruski bloger Eldar Murtazin, novinar Mobile Reviewa, na Twitteru objavio mnogo preciznije detalje o predstavljanju nove generacije perjanice Samsungove ponude smartphonea. Murtazin tvrdi da će S5 biti predstavljen u Barceloni, 23. veljače u 18 sati (dan prije Mobile World Congressa), a u prodaju će biti pušten krajem travnja. Cijena će navodno biti ista.

Neslužbeno se očekuje da će S5 imati zaslon od 5,2 inča rezolucije 2560x1440 piksela, a nudit će izbor između procesora Qualcomm Snapdragon 805 i Samsungova Exynosa nove generacije. Navodno će imati 3 GB RAM-a, stražnju kameru od 16 megapiksela, senzor za otiske prstiju i novo korisničko sučelje TouchWiz.

>> Jesu li ovo fotografije okvira novog iPhonea 6?

Komentara 2

DU
Deleted user
22:28 25.01.2014.

>novo korisničko sučelje TouchWiz Mozda unaprijeđeneo ali novo nikako ... ali za prevest neku vijest mozda treba imati blagok pojma o temi koju se prevodi

DU
Deleted user
22:26 25.01.2014.

E.........ne mogu spavati do tada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije