Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prilika koja se ne propušta!

Mercedes-Benz (1)
Foto: Mercedes-Benz
1/4
PR
Autor
PR članak
09.04.2013.
u 11:49

Tražite li pouzdan automobil vrhunskih performansi i kvalitete sada je prava prilika za kupnju E-klase.

Mercedes-Benz sinonim je prave poslovne automobilske marke, a čiji je predstavnik E-klasa vodeći model u svom segmentu. Tražite li pouzdan automobil vrhunskih performansi i kvalitete sada je prava prilika za kupnju E-klase. AUTO GAŠPARIĆ ovlašteni za servis i prodaju Mercedes-Benz i SMART vozila pripremio je vrlo primamljivu prodajnu akciju upravo za E-klasu. Birati možete između modela E 200 CDI BlueEFFICIENCY i E 220 CDI BlueEFFICIENCY u dvije razine opremljenosti. Početni model može se dobiti već za 44.000 € (redovna cijena 53.206 € sa PDV-om).

Model je to koji već u serijskoj opremi dolazi s aluminijskim naplatcima, 7G-TRONIC automatskim mjenjačem, PARKTRONIC-om i navođenjem pri parkiranju, dvozonskim automatskim klima uređajem THERMATIC kao i još brojnim dodacima koji vožnju novom E-klasom čine vrlo udobnom i elegantnom. Tu je i rezervni kotač minispare umjesto TIREFIT-a, a tu je i opcija da na stražnjem dijelu nema oznake modela.

Adaptivna prednja svjetla, sustav Intelligent Light s funkcijom aktivnog osvjetljavanja, namještanjem daljine osvjetljavanja, sustavom pranja prednjih svjetala i funkcijom svjetala za zavoje kod svjetala za maglu te Avantgarde razina opreme ocpija su za koju je potrebno izdvojiti 47.971 € (redovna cijena 58.235 € sa PDV-om).

Avantgarde paket između ostalog sadrži presvlake u kombinaciji tkanine \"Biarritz\" te imitacija kože ARTICO, ručicu mjenjača s aluminijskim dekorativnim dodacima, kotače od lakog metala u izvedbi sa 5 dvostrukih krakova 8J X 17 ET 48, gume 245/45 R17 kao i DIRECT CONTROL podvozje, spušteno sa sportskijim postavkama te branike sportskog izgleda.

AUTO GAŠPARIĆ ovlašteni servis i prodaja Mercedes-Benz i SMART vozila nalaze se na poznatoj adresi Velikogorička 19a, Staro Čiće, 10419 Vukovina.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?