Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pametni telefoni nikada nisu bili popularniji

Mikronis
Foto: PR FOTO
1/4
PR
Autor
PR članak
09.04.2015.
u 08:30

Za osnovne funkcije poziva, poruka, emaila i korištenje osnovnih aplikacija biti će vam sasvim dovoljan neki povoljniji model pametnog telefona

Pametni telefoni nikada nisu bili popularniji, što nije čudno s obzirom da nude puno u formatu koji vam stane u džep. Omogućuju nam komunikaciju na sasvim novom nivou koristeći obične te video pozive, jednostavno dijeljenje slika i multimedije s bližnjima i svijetom, ostvarujući tako bolji kontakt i jače veze s ostalima. Uz veliku količinu aplikacija koje se mogu koristiti na pametnim telefonima, a koje nam olakšavaju pristup informacijama, zabavi, aktivnostima i raznim uslugama, teško je zamisliti područje gdje pametni telefon nije transformirao način života.

Za osnovne funkcije poziva, poruka, emaila i korištenje osnovnih aplikacija biti će vam sasvim dovoljan neki povoljniji model pametnog telefona. No veće mogućnosti i kvalitetnije tehnologije, od bolje kamere do kvalitetnijeg zaslona, ipak se prvo nalaze na skupljim „flagship“ modelima.

Dok su svim skupljim modelima zajedničke jače hardverske karakteristike koje omogućuju nesmetano korištenje zahtjevnijih aplikacija, svaki ima određene kvalitete koje ga čine posebnim. Tako će vas na HTC One (M8) oduševiti dvostruki prednji stereo BoomSound™ zvučnici, dizajn od brušenog metala te unibody okvir zaobljen tako da pristaje u ruku. Samsung Galaxy S5 G900F možete koristiti u raznim uvjetima zahvaljujući zaštiti od prašine i vode, a osim brže i kvalitetnije kamere osjećati ćete se i sigurnije zahvaljujući Samsung KNOX™platformi.

LG G3 je užitak za oči zahvaljujući vrhunskom 5,5“ Quad HD zaslonu sa životopisnim bojama i oštrom slikom sa koje nećete moći skrenuti pogled, a Smart Notice funkcija prijedloga i preporuka ovisnim o vašem korištenju i navikama, daje sasvim novu dimenziju funkcije smartphonea. Novitet u ponudi pametnih telefona je Lenovo Vibe X2, inspiriran slojevitošću života, dizajniran s tri različita sloja koji stvaraju jedan elegantan i tanak uređaj. S naprednom dual kamerom jednostavno zabilježite životni put pomoću gesta, a Vibe Xtension™ prilagođeni dodaci transformiraju vaše iskustvo korištenja.

Uz tolike mogućnosti jednostavno je vidjeti koliko nam pametni telefoni obogaćuju život, a mi vam možemo pomoći pri izboru. Posjetite nas!

Želite prijaviti greške?