Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLOG ZA OPTIMIZAM

Na Amazonu osvanuo GTA 5 za PC

gta 5 (1)
Foto: Rockstar
22.01.2014.
u 15:56

GTA 5 zasad je dostupan jedino za konzole PlayStation 3 i Xbox 360

Gameri koji željno iščekuju dolazak igre GTA 5 na PC dobili su još jedan razlog za optimizam. Naime, njemačka i francuska stranica Amazona stavile su GTA 5 za PC na svoju ponudu, iako je Amazon.fr u međuvremenu skinuo tu igru, prenosi IGN. Na njemačkom Amazonu stoji da je GTA 5 namijenjen operativnim sustavima Windows 7 i Vista, a cijena je 59,99 eura.

GTA 5 zasad je dostupan jedino za konzole PlayStation 3 i Xbox 360, no još u listopadu prošle godine počele su kružiti glasine da će igra dobiti i verziju za PC. Tada je marketinški direktor Intela Chris Silva predvidio da će GTA 5 stići i na PC, a nekoliko dana nakon toga anonimni je izvor to i potvrdio.

Pokrenuta je i peticija za GTA 5 za PC koja je do danas skupila preko 660.000 potpisa.

>> Ovo su najbolje video-igre 2013. godine

>> GTA V u jednom danu prodaje zaradio 800 milijuna dolara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije