Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTO GALERIJA

Mazda MX-5 srušila još jedan Guinnessov rekord!

Foto: Mazda
1/9
23.09.2022.
u 10:46

Najnovije okupljanje vlasnika Mazdina roadstera na talijanski je Modena Circuit privuklo 707 automobila i njihovih ljubitelja

Sa 707 automobila, MX-5 Rally održan na Modena Circuitu srušio je dosadašnji Guinnessov svjetski rekord za najveću paradu Mazdinih automobila u svijetu. Najnovije okupljanje vlasnika Mazdina roadstera tako je pobijedilo nizozemski rekord postavljen 2013. godine, koji je sa 683 automobila držao rekord gotovo čitavo desetljeće.

Talijanska parada okupila je sve četiri generacije kultnog MX-5 s automobilima koji su se vozili po poznatom talijanskom krugu pod budnim okom suca Guinnessovih rekorda. Jedinstveni reli tako je dao talijanskom Mazda timu priliku da napiše važno poglavlje u povijesti najprodavanijeg roadstera u svijetu. Automobil koji je trajao desetljećima, razvijajući se iz generacije u generaciju, ostao je vjeran svom izvornom konceptu - MX-5 je bezvremenska ikona i krajnji izraz užitka u vožnji 'Jinba Ittai'.

Komentara 1

IN
invazijaleptira
12:04 23.09.2022.

Odlicna, nadam se da je imaju u menadžer rent a car-u da je i ja malo provozam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije