Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obavijest o opozivu

Konzum povlači popularni slatkiš: Ako ste ga kupili, vratite ga i dobit ćete povrat novca

Konzum počeo s dvojnim iskazivanjem cijena
Emica Elvedji/PIXSELL
09.10.2023.
u 13:53

Molimo kupce da provjere jesu li kupili navedeni proizvod, a ako jesu da ga vrate u najbližu Konzumovu prodavaonicu gdje će im biti vraćen novac, poručuju u Konzumu

"Ispričavamo se kupcima na neugodnosti, no u interesu nam je da svi proizvodi koje stavljamo na tržište budu usklađeni s najvišim kriterijima kvalitete i zdravstvene ispravnosti", objavio je Konzum na svojim stranicama uz obavijest o opozivu i povlačenju proizvoda Munchmallow family 210 g i Munchmallow 105 g, svih rokova trajanja zaključno s 15. veljače 2024.

Popularni slatkiš proizvodi Jaffa d.o.o Crvenka, Maršala Tita 245, 25220 Crvenka, Republika Srbija. Razlog povlačenja, kako navode u Konzumu, promijenjena su organoleptička svojstva proizvoda te pozivaju potrošače koji su ga kupili da ga vrate u trgovinu.

Molimo kupce da provjere jesu li kupili navedeni proizvod, a ako jesu da ga vrate u najbližu Konzumovu prodavaonicu gdje će im biti vraćen novac, poručuju u Konzumu

VIDEO Veliki test zobenih kaša

Komentara 9

Avatar Zavratnica
Zavratnica
18:34 09.10.2023.

Tko će odgovarati za stavljanje pokvarenih stvari na tržište? Stalno nešto povlače i nikome ništa!!!!!

Avatar Carbonado
Carbonado
18:19 09.10.2023.

Što znači "promijenjena organoleptička svojstva proizvoda"? Pitam za prijatelja.

ZA
!zagreb!
16:05 09.10.2023.

Ja već pojeo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije