Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEZIVO ILI NUŽNO?

Vozila će spašavati živote: Kamerama u kabini protiv mobitela i vozačeva sna

27.07.2021.
u 13:58

Gotovo svaka deseta nesreća uzrokovana je distrakcijom ili pospanošću vozača. Napredni sustavi u autima prate vozača kako bi mogli reagirati ugrozi li on svoju i sigurnost ostalih sudionika u prometu

Komentara 5

LA
lajh1985
15:54 27.07.2021.

Bilo bi fora da ugrade senzor da kad covjek prelazi crtu bez zmigavca da se stolica jako zavibrira pa da osim ako zaspu da i ljencinama koje rade cik cak po gradu samo da dodje 10 sekunda brze do sljedecegg semafora moraju dat zmigavac

DU
Deleted user
12:24 31.07.2021.

Volimo totalni nadzor s argumentom da je to za naše dobro.

DU
Deleted user
16:08 27.07.2021.

Uskoro će voziti auti sami tako da ne bude više ovakvih nesreća. Pozivam vozače da voze dok još mogu, rečeno je da bude im zabranjeno voziti jer su preriskantni za napraviti nesreću i osig. kuće im uskoro neće pokrivati osiguranje. Znači tko bude htio voziti morati će debelo platiti osiguranje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije