Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BMW-OV NOVITET

Gran Coupe 4 - novi peterovratni coupe iz Bavarske

BMW Gran Coupe serije 4
Foto: BMW
1/7
02.02.2014.
u 15:48

Gran Coupe je dug, i širok kao i dvovratna "četvorka", jednak im je i osovinski razmak, a i sprijeda izgledaju identično

Nakon što su se pojavljivale na internetu tijekom proteklih dana, BMW je danas i službeno objavio fotografije novog Gran Coupea serije 4. Model će svečanu premijeru imati sljedećeg mjeseca na auto-salon u u Ženevi.

BMW je dvovratnu i kabrioletsku verziju serije 3 izdvojio u zasebnu seriju 4, a sada je ta serija upotpunjena i ovim peterovratnim coupeom. Gran Coupe je dug, i širok kao i dvovratna "četvorka", jednak im je i osovinski razmak, a i sprijeda izgledaju identično. Razlikuju se u broju vrata, stražnjem dijelu, visini (Gran Coupe je 12 centimetara viši) i izduženosti krova. Prtljažnik od 480 litara prima 35 litara više, a u unutrašnjosti ima više mjesta za glave putnika. Kabina prima 4+1 putnika kojima je ulazak uvelike olakšan novim setom vrata.

U ponudi je pet motora, što dizelskih, što benzinskih. Vrh ponude čini trolitreni šestcilindrični benzinac s 306 konjskih snaga koji modelu 435i omogućuje ubrzanje do stotke za 4,9 sekundi.

>> Prvi put različita imena: BMW predstavio M3 i M4

>> Kupiti Škodu ispod čekića ili pet godina stari BMW?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije