Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REBOOT INFOGAMER

Games Revolted predstavlja novu verziju igre Phageborn i trailer

Games Revolted
Foto: Promo
1/7
21.11.2018.
u 17:16

Phageborn je na Reboot InfoGameru 2017. godine osvojio nagrade 'best game of the show' i 'best visuals'.

Mladi hrvatski indie tim Games Revolted na ovogodišnjem će se InfoGameru predstaviti s novom verzijom igre Phageborn. Osim nove verzije predstavit će i premijeru trailera igre koji je napravljen u suradnji sa studijem koji je radio trailere za neke od svjetskih blockbuster igara.

Za posjetitelje svakog će dana u 18 sati na glavnom stageu biti Phageborn giveaway, a u subotu će biti i turnir s bogatim fondom nagrada.

Na prostoru od 500 četvornih metara imat ćete priliku uživati i u mnogim partnerima Games Revolteda poput Mundusa (pametne društvene igre), Ajvar studija za mobilne igre i D3stoogesa, studija za 3D printanje.

Phageborn je online kartaška igra smještena u mračnom svijetu mašte nazvanom Isselith. Igrači mogu birati jednu od pet moćnih frakcija od kojih svaka ima svoje prednosti i mane. Frakcije koje možete birati su Drakkorith, Oblivion, Ascended, Corruption te Vestige, a svaka frakcija ima svoj plan što učiniti s Phageom, bogom apokalipse koji se ponovno rodio kao dijete.

Phageborn je na Reboot InfoGameru 2017. godine osvojio nagrade 'best game of the show' i 'best visuals'. Tim se sastoji od 16 entuzijasta,  a  surađuju  i  s  oko  15  freelancera  iz  raznih  dijelova  svijeta.

Igra je prošle godine predstavljena i na nekoliko svjetskih sajmova igara kao što su Gamescom, Reboot Develop, GDC i Tokio Game Show. Phageborn TCG trenutno broji oko 10.000 prijavljenih za igranje besplatne Beta verzije igre koja će biti dostupna u prvoj polovici 2019. godine.

Za prijavu je potrebno posjetiti  www.phageborn.com/beta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije