Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMSUNG

Galaxy S5 dolazi oko travnja. Imat će skener oka?

Samsung Galaxy S4
Foto: Samsung
1/2
09.01.2014.
u 12:45

Potpredsjednica Samsunga rekla je da će nova generacija izgledati drugačije od prethodnika

Samsung će do travnja izdati Galaxy S5, novu generaciju svog popularnog smartphonea. Južnokorejska tvrtka radi na tehnologiji skeniranja oka koji bi se također mogao naći na novom Galaxyju.

Sve to rekla je izvršna potpredsjednica Samsungova odjela mobilnih uređaja Lee Young Hee u intervjuu za Bloomberg. Otkrila je kako će S5 biti uparen s novim nosivim uređajem koji će biti svojevrsna evolucija pametnog sata Galaxy Gear.

- Nasljednik Geara imat će više naprednih funkcija, a kabasti dizajn također će biti poboljšan - rekla je Lee.

Nova generacija Galaxyja Samsungu bi trebala pomoći u borbi protiv vječnog konkurenta, Appleova iPhonea. Prodaja modela S4 usporila se nakon što je Apple u rujnu predstavio iPhone 5S i 5C. 5S je uveo čitač otisaka prstiju, pa u Samsungu razmišljaju o tome da ih nadmaše čitačem očiju.

- Razmatramo to mogućnost ali ne mogu reći hoće li ga S5 imati ili ne - rekla je Lee na CES-u. Dodala je da će S5 izgledati drugačije od prethodnika, no nije navela detalje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije