Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Eko taxi aplikacija – još povoljnije, dostupnije i jednostavnije do zagrebačkog Eko taxija

eko taxi
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
15.03.2017.
u 13:04

Za prvo naručivanje putem aplikacije, častimo s 50% vožnje

Danas su ljudi mobilniji i povezaniji nego ikada prije, a brzina tehnološkog napretka omogućila je do jučer nezamislive promjene ne samo gdje i kako „klikamo“ po internetu i ekranima pametnih telefona, nego kako živimo i razmišljamo.

Foto: Promo

„Dostupnost, inovacija i podizanje razine usluge predstavljaju neke od ključnih stupova naše strategije od samog početka Eko taxija na tržištu. Tako je i naša

Eko taxi aplikacija još jedan korak u tom smjeru: ponuditi dostupnu i povoljnu vožnju, a korisnicima omogućiti da na što jednostavniji i lakši način koriste naše usluge“, naglašava Ivana Šimundić Vulin iz Eko taxija.

„Više nije potrebno da nazovete, nego nakon što skinete našu aplikaciju i registrirate se, možete jednim dodirom naručiti vozilo.

Pratite ga kako dolazi i za koje vrijeme, znate ime svog vozača kojega možete ocijeniti, a plaćanje obavite kako vam odgovara: preko aplikacije, karticom ili gotovinom. Za prvo naručivanje preko aplikacije plaćate samo pola računa.“

Foto: Promo

Eko taxi aplikacija dostupna je za Android i iOS, a plaćanja putem aplikacije na razini je sigurnosti koje koriste banke. „Ne morate tražiti novac po džepovima, sve možete riješiti jednim dodirom ekrana kada naručujete vozilo, a račun vam dolazi na vašu e-mail adresu“, objašnjava Ivana Šimundić Vulin.

Kao i do sada, Eko taxi veliku pažnju pridaje razini usluge za svoje putnike, pa tako možete sve svoje komentare i kritike poslati k nama, brzo ćemo vam se povratno javiti. „Što više komentara korisnika dobijemo, to ćemo brže i lakše unapređivati uslugu u kojoj je i ova aplikacija samo jedan korak, a nastavljamo i dalje s inovacijama“.

Isprobajte Eko taxi aplikaciju i uštedite 50% vožnje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?