Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo na tržištu

Citroën SpaceTourer s devet sjedala, tri motora, dvije duljine

Citroën SpaceTourer Business
Foto: Citroën
30.03.2017.
u 09:00

Njegova ponuda do devet sjedala iznos posebnog poreza na motorna vozila smanjuje 75 posto. Stoji od 171.960 kn, bez PDV-a

Citroënova ponuda na našem je tržištu bogatija za novi SpaceTourer Business. Namijenjen je poslovnim korisnicima, suvremenim obiteljima, ali i osobama koje vole putovati s prijateljima. Zahvaljujući novoj platformi, nudi dobra vozna svojstva i učinkovitost te potrošnju najbolju u klasi. S motorom BlueHDi od 115 KS i 6-stupanjskim ručnim mjenjačem deklarirano troši 5,1 l/100 km.

Njegova ponuda do devet sjedala smanjuje iznos posebnog poreza na motorna vozila za 75%. Opremljen je kliznim bočnim vratima s automatskim otvaranjem. Zahvaljujući visini vozila do 190 cm, lako može pristupiti parkiralištima, a prilikom plaćanja cestarine ulaze u niži cjenovni razred.

Novi SpaceTourer Business u ponudi je s dvije duljine (495,6 i 530,6 cm), s dizelskim motorima najnovije generacije BlueHDi od 115, 150 i 180 KS te s cijenom od 171.960 kn bez PDV-a (do registracije 254.532 kn). Opremljen je, primjerice, kamerom za vožnju unatrag, head-up zaslonom u boji, navigacijskim 3D sustavom, prilagodljivim regulatorom brzine, prepoznavanjem znakova ograničenja brzine.

>> Moderan poslovni partner u dostavnoj i putničkoj izvedbi

>> Kombi za devet putnika s opremom iz visoke klase

Komentara 1

KA
Kadjar
21:23 01.04.2017.

Košta 172.000 kn bez PDV?! Odlično, napokon su ukinuli taj mrski nam PDV, sad plaćamo samo cijenu vozila! Bravo novinar! Fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije