Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Covfefe

Amerikanci traže tablice s Trumpovom izmišljenom riječi

Donald Trump
Foto: Handout/REUTERS/PIXSELL
1/3
05.06.2017.
u 11:00

Trump je objavio poruku na Tweeteru u kojoj je pisao o "stalnom negativnom medijskom covfefe"

Nakon što je američki predsjednik Donald Trump prije nekoliko dana zabavio naciju tvitom s nerazumljivom riječi "covfefe" uredi za motorna vozila iz raznih dijelova zemlje izvještavaju kako su primili zahtjeve za izdavanje registracijskih tablica s tim slovima.

Samo nekoliko sati nakon objave misteriozne riječi u srijedu ured u Maineu objavio je da je podnesen prvi zahtjev. Isto su javili u uredi u Nebraski i Sjevernoj Karolini.

Foto: Handout/REUTERS/PIXSELL

Trump je objavio poruku na Twitteru u kojoj je pisao o "stalnom negativnom medijskom covfefe", pa se pretpostavlja da se radilo o riječi pokrivanje (coverage).

Sam Trump kasnije se našalio na račun pogreške porukom "Tko može otkriti pravo značenje 'covfefe' ??? Uživajte!"

Komentara 1

IL
ildefonsa
08:56 07.06.2017.

Meni je nevjerojatno tužno koliko se SAD srozao zbog ovakvog predsjednika kojeg vjerojatno Amerikanci niti nisu izabrali. Koliko se dužnosnici Bijele kuće, Pentagona, Kongresa i Senata crvene zbog pametnih izjava njihovog predsjednika i "objašnjavaju" što je on uopće mislio reći.. Ovaj "covfefe" nebi ni Einstein objasnio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije