Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRZAVICE

Button protiv bivšeg kolege: Lewis Hamilton postaje arogantan!

Lewis Hamilton
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
Autori: Vecernji.hr, gp1.hr
13.11.2015.
u 14:27

Jenson Button je svog bivšeg timskog kolegu ponovno pokušao spustiti na zemlju nakon nekoliko zanimljivih izjava trostrukog svjetskog prvaka. Bild tvrdi da je McLarenovom vozaču zasmetao komentar Lewisa Hamiltona u kojem kaže da je on sada kompletan vozač.

- On prilično brzo postaje arogantan. Nitko od nas nije kompletan. Kada bi mi imali njegov bolid, mogli bi ga pobijediti. On je jako talentiran i radi odličan posao, ali i on ima slabosti - rekao je Button, prenosi GP1.

Svjetski prvak iz 2009. zato želi da se Ferrari još više približi Mercedesu sljedeće godine.

- Mi – formula 1 – trebamo nekoga tko će izazvati Mercedes. To bi promijenilo sve. Za Hamiltona također.

Kada smo već kod Hamiltona, Britanac se redovito brine da f1 zajednica ima o čemu pričati. Najnoviji incident je lakša prometna nesreća u Monaku.

- Stopalo gospodina Hamiltona je skliznulo na pedale kvačila i kočnice te je njegovo vozilo udarilo tri parkirana automobila - rekao je glasnogovornik monegaške policije britanskim medijima.

Sam Hamilton je kasnije priznao da su ga provodi dosta izmorili, ali i dodali koji kilogram viška.

- Definitivno sam dobio malo težine u posljednjih par mjeseci. Nesreća je rezultat ludog tulumarenja i manjka odmora kroz zadnjih tjedan i pol. Pomalo sam istrošen, ali se ne osjećam toliko loše koliko izgledam. Zadnja dva dana sam skoro prespavao. Inače sam pun energije, ali taj tjedan nakon Meksika smo popili puno.

Njegov timski kolega Nico Rosberg nije želio komentirati:

- Ne čitam monegaške novine.

>> Schumacher leži nepokretan, a Lewis Hamilton ga omalovažava

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije