Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FANOVI 'PODIVLJALI'

Schumacher leži nepokretan, a Lewis Hamilton ga omalovažava

Michael Schumacher i Lewis Hamilton
Foto: PA/Pixsell
1/7
05.11.2015.
u 12:17

'Nikada nisam činio stvari koje je radio Michael da bih osvajao titule. Sve što sam uspio, uspio sam zahvaljujući svojim vještinama.'

Lewis Hamilton jedan je od onih koji prvi progovore, a onda razmisle i to se potvrdilo kad je komentirao uspjehe ponajvećeg vozača Formule 1 svih vremena – Michaela Schumachera. Iako čovjek nepokretan leži nakon teške nesreće i ne može se obraniti, aktualni prvak odlučio je omalovažiti njegove uspjehe.

– Nikada nisam činio stvari koje je radio Michael da bih osvajao titule. Sve što sam uspio, uspio sam zahvaljujući svojim vještinama – rekao je Hamilton i s pravom naišao na salve kritika.

Naime, mislio je na kontroverze vezane uz Schumacherove sudare i favoriziranja Ferrarija. O svemu tome može se pričati, ali Nijemac je trenutno u takvom stanju da kritiziranje stvari iz prošlosti u kojoj Hamilton nije aktivno sudjelovao uistinu nema smisla. Neka granica poštovanja treba postojati.

– Hamilton bi trebao ugasiti svoj mozak prije nego što progovori. On mora učiti o uspjesima koje je Michael postigao – rekao je Reiner Ferling, predsjednik kluba obožavatelja Michaela Schumachera iz njegova rodnog Kerpena, a na kraju i dodao:

– Ponos uvijek dolazi prije pada.

Nesreća sedmerostrukog prvaka dogodila se 29. prosinca 2013. godine na skijanju u Meribelu i pretrpio teške ozljede glave, od kojih se još uvijek nije oporavio. Trenutačno je na kućnom liječenju i njegovi tjedni troškovi navodno prelaze milijun kuna. Nažalost, još uvijek vegetira, ima tek 45 kilograma i obitelj ga je izolirala kako bi bio na miru. Čak ga ni prijatelji više ne posjećuju.

>> 'Schumachera više ne posjećuju ni njegovi najbliži prijatelji'

>> Kako je prvak Hamilton naplatio Schumacherov trud

Komentara 16

Avatar babas
babas
12:51 05.11.2015.

Dvojica najvećih koje sam gledao su 1. Schumaher 2.Senna,svi ostali dosta iza njih. Nitko nije dominirao kao ova dvojica od 80tih naovamo.

AA
AAlien
13:49 05.11.2015.

Što to netko još gleda?

T1
t111
12:27 05.11.2015.

Pa cinjenica je da je schumacher bio prgav vozac. I ne samo on. Ali upravo zbog toga su ljudi vise gledali formulu 1. Danas imate 22 bolida od kojih na cilj dodje 19, a ova tri odustanu zbog tehnickih problema... Ekipa se vozi iz kruga u krug sablonski, bez rizika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije