Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB U MERCEDESU

Hamilton tvrdi: Rosberg me namjerno udario!

Lewis Hamilton
Foto: Reuters (Ilustracija)
25.08.2014.
u 12:30

– Imali smo krizni sastanak i on je praktički rekao da je to učinio namjerno. Rekao je da je to mogao izbjeći, ali da je htio nešto dokazati. Morate ga pitati što je želio dokazati – rekao je Hamilton.

Pilot Mercedesa Lewis Hamilton tvrdi da ga je njegov momčadski kolega Nico Rosberg namjerno udario na Velikoj nagradi Belgije u formuli 1. Dogodilo se to u drugom krugu utrke, zbog čega je Britanac morao odustati, a Rosberg je na kraju stigao do drugog mjesta.

– Imali smo krizni sastanak i on je praktički rekao da je to učinio namjerno. Rekao je da je to mogao izbjeći, ali da je htio nešto dokazati. Morate ga pitati što je želio dokazati – rekao je Hamilton.

I Rosberg je prokomentirao sudar.

– Žao mi je zbog toga, ali za mene je to trkaći incident. Imali smo sastanak zbog toga, no o detaljima ne mogu govoriti – rekao je Rosberg.

BBC navodi da bi FIA mogla pokrenuti istragu te da bi Rosberg mogao dobiti kaznu.

– Vrlo sam uznemiren jer smo odredili pravila, a onda ih prekršili. Osjećam se iznevjereno, kao i cijela momčad – poručio je menadžer Mercedesa Toto Wolff te dodao da će momčad pokrenuti internu istragu.

Rosberg je trenutačno vodeći vozač u poretku i ima 29 bodova više od drugoplasiranog Hamiltona.

>> Daniel Ricciardo slavio ispred Nice Rosberga na VN Belgije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije