Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIMUZINA

Lihtenštajnski biznismen Maybachom prešao milijun kilometara

Maybach
Foto: Daimler
14.03.2014.
u 18:24

Brojač kilometara zaglavio se na 999.999 km pa nije poznato koliko je dosad Maybach prešao

Lihtenštajnski biznismen Josef Weikinger svojim je Maybachom 62 prešao više od milijun kilometara, piše Auto, Motor und Sport. Brojač kilometara zaglavio se na 999.999 km pa Weikinger ne zna točno koliko je dosad Maybach prešao, no zna da je milijun dosegnuo 2009. godine u Austriji.

Međutim, njemačka luksuzna limuzina do milijuna nije došla bez problema. Nakon 600.000 kilometara pokvario se motor te je zamijenjen novim. Dva mjeseca poslije ugrađeni su novi mjenjač i amortizeri, a počeli su se javljati i problemi s elektronikom.

Weikinger je Maybach kupio u travnju 2004. godine za 450 tisuća eura, a vozio ga je do kolovoza 2013. Htio je kupiti novi model, no Mercedes je odlučio ugasiti Maybach pa se odlučio za BMW 760Li.

>> Tko su vlasnici najluksuznijih i najskupljih automobila u Hrvatskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije