Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCEPT

Jedinstvena kombinacija - Alfa MiTo s Marshallovim pojačalom u prtljažniku

Alfa Romeo MiTo by Marshall
Foto: Marshall
1/6
24.06.2014.
u 19:05

MiTo By Marshall obilježen je nizom detalja koji asociraju na poznatog proizvođača glazbene opreme

Neobična suradnja Alfa Romea i legendarnog proizvođača glazbene opreme Marshall rezultirala je posebnom konceptnom verzijom MiTo-a.

Ovaj trovratni hatchback obilježen je nizom detalja koji asociraju na Marshall, a u u prtljažniku ima čak i 50-vatno lampaško gitarsko pojačalo Marshall JVM205H s dva 12-inčna zvučnika od po 75 w. Na više mjesta na autu se našao i Marshallov logo, a da bi glazbena tema bila potpuna ručica mjenjača zamijenjena je mikrofonom Shure SH55.

MiTo By Marshall pokreće 1,6-litreni dizelaš od 120 konjskih snaga. Doduše, ovakvom rokerskom autu vjerojatno bi bolje odgovarao nekakav benzinac, a ni lampaško pojačalo u prtljažniku auta možda i nije baš najbolja ideja... Ostaje nam vidjeti hoće li se ovaj koncept pretvoriti u ograničenu seriju ili nešto više.

Foto: Marshall

>> Zavodnica s dinamičnim i štedljivim dizelskim motorom

>> Alfa Romeo 4C - skladno nabildan talijanski sportaš

Komentara 1

SE
sestrićna
00:57 25.06.2014.

šta marshall nije crko ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije