Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DVA DANA UKRADENO 11 KOMADA

Sve se višu kradu upravljači automobila, evo zbog čega su zanimljivi lopovima

Foto: Zarko Basic/PD/PIXSELL
1/2
06.05.2021.
u 22:57

Prosječna cijena jednog upravljača Chevrolet automobila je 1.500 dolara, dok je cijena na hrvatskom tržištu zračnih jastuka za Golf VII oko 600 eura

Pandemija koronavirusa donijela je neočekivano veliku potražnju za nekim proizvodima, među kojima su navodno i - zračni jastuci

Samo u dva dana u jednom kvartu u američkom gradu Detroitu ukradeno je čak 11 upravljača, mahom Chevrolet Malibua ili Equinoxa, a razlog tomu je kritična nestašica na tržištu, prenosi Revija Hak. 

Kako su tvornice dugo bile zatvorene, sada tvrtke svojom ponudom ne mogu zadovoljiti potražnju pa mehaničari plaćaju velike cifre na crnom tržištu kako bi se domogli zračnih jastuka, a najčešće su im dostavljeni unutar cijelih upravljača. 

Prosječna cijena jednog upravljača Chevrolet automobila je 1.500 dolara, dok je cijena na hrvatskom tržištu zračnih jastuka za Golf VII oko 600 eura. 

 

Burno sučeljavanje - Tomašević zaprijetio Filipoviću tužbom, Škoro prozvao HDZ, a Klisović gradsku upravu

Komentara 2

ZL
ZlySrbin
00:01 07.05.2021.

.. To bice isti maher krade.. Hehe

PE
PetrusManus
06:17 07.05.2021.

Znači postali ste Detroitski vjesnik, niste više samo Beogradski, širite se na sve srpske zemlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije