PET IN MY BED

Viktor Drago: Životinje zaslužuju biti mažene i voljene

Foto: Instagram
Viktor Drago: Životinje zaslužuju biti mažene i voljene
23.12.2017.
u 15:48
Pogledaj originalni članak

“Pet in my bed!” naziv je kalendara kojim godinu završava produkcijski tim na čelu s Viktorom Dragom, nastao u suradnji s udrugom za dobrobit i zaštitu životinja „Indigo“ i s udrugom za zaštitu i pomoć mačkama „Prava šapa“. Glavni akteri kalendara upravo su psi i mačke koji su se uvukli u krevete brojnih poznatih osoba kao što su voditelji Tatjana Jurić, Ecija Ivušić, Danijel Bilić, manekenka Anita Dujić, pjevač Luka Nižetić i brojni drugi s ciljem da upozore na to da su i četveronožnim ljubimcima potrebni vlasnik i topli dom.

– Cilj projekta bio je prikazati životinje u situacijama kakve zaslužuju, mažene i voljene. Svi su se spomenuti za potrebe snimanja uvukli u krevet i pozirali sa psima i macama čija životna priča nije nimalo vesela, ali im je zato iskustvo snimanja dočaralo kako je to biti nečiji pas ili mačka te se probuditi s vlasnikom u toplini doma – izjavio je autor projekta i producent Viktor Drage te istaknuo da je atmosfera na snimanju bila više nego dobra i topla, a životinje su uživale u pažnji.

 

– Prikazati životinje u toplom okruženju, kao voljene ljubimce čiji vlasnici dijele s njima čak i krevet, što je potpuna suprotnost od stvarnosti ovih divnih životinja koje su u svojim tužnim pričama napuštene i prepuštene tužnim sudbinama, tema je ovog projekta. Upravo zato cilj je kalendara predstaviti ih kao zvijezde kampanje sa željom da im se pronađe novi dom, a naši ljudski prijatelji pomogli su u tome svojim nesebičnim doprinosom i zbližavanjem sa štićenicima udruge Indigo i Prava šapa – dodao je Drago. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
16:37 23.12.2017.

Samo nisi pojasnio tko je radni a tko trpni akter !!!!

SA
savjest1234
18:26 23.12.2017.

Životinje moraju živjeti u prirodi gdje im je mjesto a ne u malom stanu gdje nemaju nikakve slobode ! Ovo je zlostavljać životinja !

Avatar maxist
maxist
16:45 23.12.2017.

kak je samo jak...još tetovaže i rinčica u vuhu i eto idealnog