Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U sklopu Fuliranja

U psećem restoranu nude i pjenušac

Poslastice iz kućice Hov Hova vaši će ljubimci moći pojesti za stolom
Foto: Facebook/Hov Hov
1/2
15.12.2017.
u 13:05

Četveronošcima će posluživati zdrave muffine i orehnjače te lizalice u obliku štapa, a imaju i tortu od mesa divljači i povrća s glazurom od kokosa

Zdravi muffini, brownieji, pereci, orehnjača, linzeri i druge poslastice svojstvene ljudskom meniju od ponedjeljka će se nuditi u prvom psećem restoranu u Zagrebu. Otvaraju ga vlasnice pasje pekarnice “Hov Hov Zagreb” iz Masarykove, i to u sklopu Fuliranja, a specijalitete su malo prilagodile ukusu četveronožaca. Kolačiće za pse rade ručno, od prirodnih sastojaka, bez aditiva, konzervansa i pojačivača okusa.

– Imamo i tortu za pse od svježeg mesa divljači i povrća s glazurom od kokosa, ali i prigodne božićne konzerve – kaže Maja Cvetković iz Hov Hova. Restoran će smjestiti pored svoje kućice na Fuliranju, a pripremile su i božićne poslastice za pse, kao što su keksi u obliku snjegovića i bora, gingermani i lizalice u obliku štapa, dok je najveći hit adventski kalendar. A kako bi ljubimcima omogućili pravi blagdanski ugođaj, u ponudi će biti i pseći pjenušac.

“Pawsecco” nema alkohola, već je voda puna ljekovitog bilja i minerala koja će psićima pomoći s jačanjem imuniteta i probavom. Može ga se preliti preko hrane ili jednostavno natočiti u čašu ili zdjelicu, kao vodu. Imamo ga u bijeloj varijanti, ali i rose, u koji smo dodali mrkvu da bi dobio ružičastu boju – ističe M. Cvetković.

Pogledajte i galeriju iz mačjeg kafića:

Poslastice iz kućice Hov Hova vaši će ljubimci moći pojesti za stolom
1/11

Komentara 2

Avatar Niškorist
Niškorist
11:16 16.12.2017.

Neka bude zakon kao u Austriji ?

DA
davorek1
13:32 15.12.2017.

https://www.youtube.com/watch?v=IuH6XdSh5tk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije