Uhićeni razbojnici

Opljačkani novac trošili u kasinu

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Opljačkani novac trošili u kasinu
23.08.2016.
u 14:14
Policajci su ih navodno uhvatili u jednom riječkom kasinu gdje su se došli zabavati nakon pljačke u hotelu Jadran.
Pogledaj originalni članak

Niti dva sata nakon što su u nedjelju oko 2 sata orobili hotel Jadran na Šetalištu XIII. divizije u Rijeci, riječka policija uhitila je dvojicu muškaraca starih 23 i 30 godina za koje sumnja da su uz prijetnju oružjem od zaposlenika hotela ukrali novac i pobjegli.

Osim tog razbojništa, policija tvrdi da je dvojac tijekom lipnja, srpnja i kolovoza na širem području Rijeke počinio još pet razbojništava i tri provale te da su se ukupno domogli više od 100.000 kuna. Prema priopćenju PU primorsko-goranske, uhićeni su tijekom lipnja provalili u tri kioska na području Rijeke, u srpnju su orobili motel u Kostrenu te benzinske postaje na podruučju Čavli, Delnica i Matulja, a tijekom ovog mjeseca su, osim hotela Jadran, opljačkali i hotel Slaven u Selcu.

Prema pisanju lokalnih medija, policajci su ih navodno uhvatili u jednom riječkom kasinu gdje su se došli zabavati nakon pljačke u hotelu Jadran. Policija je kod dvojice uhićenih pronašla sredstava, koja dovode u vezu s pljačkama, te dio ukradenog novca koji će biti vraćen vlasnicima.

Dvojica razbojnika, koje se sumnjiči za devet pljački na širem području Rijeke, prepraćena su sucu istrage Županijskog suda u Rijeci koji je prihvatio prijedlog tužiteljstva da im se odredi istražni zatvor i to zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke te opasnosti od skrivanja tragova od kaznenih djela te zbog  opasnosti od ponavljanja djela.

Sudac istrage dvojcu je odredio i jamčevinu u iznosu od 550.000 kuna za 23-godišnjaka i 350.000 kuna za 31-godišnjaka što znači da se mogu braniti sa slobode ako uplate navedene iznose.

>> Zaprijetili pištoljem i šipkom: Nakon hotela u Selcu opljačkan i riječki Jadran

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LL
LEX-LUTOR
19:16 23.08.2016.

IMENA i PREZIMENA čemu ih skrivate ?