Promet normaliziran

Teška nesreća kod Slunja: jedna osoba poginula, više ozlijeđenih

Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
Teška nesreća kod Slunja: jedna osoba poginula, više ozlijeđenih
22.06.2017.
u 19:47
Do nesreće je došlo zbog sudara dvaju vozila, kombija rumunjskih registarskih oznaka i VW Caddy osječkih tablica
Pogledaj originalni članak

Hrvatski državljanin poginuo je su teškoj prometnoj nesreći koja se nešto iza 13 sati dogodila na državnoj cesti D1 u mjestu Pavlovac kod Slunja.

Do nesreće je došlo zbog sudara dvaju vozila, kombija rumunjskih registarskih oznaka i VW Caddy osječkih tablica. Neslužbeno doznajemo, hrvatski je vozač, koji je išao iz smjera Jadrana prema Slunju, iz nekog razloga izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotni kolnički trak, te se sudario s rumunjskim kombijem.  

U prometnoj je nesreći ozlijeđeno šestero osoba koje su prevezene u karlovačku Opću bolnicu. Promet je zbog očevida na mjestu nesreće bio zatvoren, pa se u koloni vozilo preko mjesta Donje Taborište, Cetingrad, Maljevac, Vojnić, Budačka Rijeka.

Promet cestom D1 kod Slunja sada je normaliziran.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DP
DPDP
16:55 22.06.2017.

čega smo se i bojali skuplja cestarina je počela uzimati danak. bravo ministre oleg poskupite još cestarine a ne uvedite vinjete.

CE
centirion
09:02 23.06.2017.

Ovo ide na duše pohlepnih političara što su poskupili cestarine!