tragičan kraj

Taksist se ubio zabivši se u zid na zagrebačkom Jankomiru

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Taxijem se zabio u zid
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Taxijem se zabio u zid
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Taxijem se zabio u zid
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Taxijem se zabio u zid
12.12.2017.
u 22:49
Kako neslužbeno doznajemo, taksist je imao 30-ak godina i nedavno se zaposlio u Cammeu.
Pogledaj originalni članak

Vozač Taxi Cammea jučer se ujutro zabio u zid na zagrebačkom Jankomiru i na mjestu ostao mrtav. Neslužbeno doznajemo da je riječ o samoubojstvu. Iz Cammea su jučer priopćili da je njihov vozač vozio ubrzavajući do velike brzine nakon čega je udario u kameni zid uz cestu na Jankomiru te da je na mjestu događaja preminuo. Naveli su da je u tijeku policijska istraga da bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do ovog strašnog čina te da će Cammeo Grupa pružiti maksimalnu podršku obitelji kojoj izražava sućut.

Kako neslužbeno doznajemo, taksist je imao 30-ak godina i nedavno se zaposlio u Cammeu. Njegova je smjena jučer ujutro bila gotova u šest sati te se do 6 sati i 15 minuta trebao razdužiti i vratiti vozilo u tvrtku. Budući da se u previđeno vrijeme nije pojavio u tvrtki, iz Cammea su ga zvali u 6 sati i 20 minuta i tad im se javio te rekao da ide natočiti gorivo, a zatim je usput preuzeo još jednu vožnju.

No kad je klijenta odvezao na željeno odredište, zaputio se prema Jankomiru. Iako su ga iz Cammea još nekoliko puta zvali nakon toga, nije im odgovarao na pozive ni na službenom ni na privatnom mobitelu. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MB
mockin_bird
13:37 13.12.2017.

kako znaju da se ubio? ostavio je pismo ,bio je depresivan? ili je jednostavno zaspao za volanom jer je radio noćnu smjenu? mislim predpostavit da se čovjek ubio je užasno ...nadam se da će vas njegova obitelj tužit za ogromnu svotu novca

XN
xnet0822
06:15 13.12.2017.

Ovaj Taxi Zagreb im je opasna prijetnja, ne vidim razloga zašto su toliko ljubomorni na svoje konkurente ?

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
09:25 13.12.2017.

Grizla ga savjest nakon što je stranci naplatio preskupu taxi vožnju,,,ja se vozim UBERom.