CRES

Spolno zlorabili djevojčice mlađe od 15 godina

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Spolno zlorabili djevojčice mlađe od 15 godina
05.06.2018.
u 12:51
Obojica se terete da su to činili iako su bili svjesni da maloljetnice rođene 2004. godine nemaju navršenih 15 godina života.
Pogledaj originalni članak

Dvojica hrvatskih državljana, 26-godišnjak37-godišnjak zadržani su u istražnom zatvoru u Rijeci zbog sumnje da su u jednom mjestu na otoku Cresu spolno zlorabili djevojčice u dobi od nepunih 15 godina, priopćilo je Općinsko državno odvjetništvo.

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci tereti starijeg muškarca za dva kažnjiva djela spolne zlouporabe djeteta i to za teža djela izjednačena sa spolnim odnosom. Mlađega tereti također za dvije zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godine, ali na razini bludnih radnji, što je nešto blaža kvalifikacija.

ODO u Rijeci sumnjiči 37-godišnjaka da je činio ta djela 28. i 30. svibnja, a 26-godišnjaka 20. i 27. svibnja. Obojica se terete da su to činili iako su bili svjesni da maloljetnice rođene 2004. godine nemaju navršenih 15 godina života.

U istražnom zatvoru ostaju zbog sprečavanja utjecaja na svjedoke i ponavljanja kažnjivog djela. Neslužbeno se doznaje da su njih dvojica došla iz BiH raditi u tom mjestu na Cresu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

MO
modovisisajteMaraschino
18:21 05.06.2018.

ma zar nisu u Rijeci za Istanbulsku konvenciju... oni to ne rade....

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
13:33 05.06.2018.

Dvojica pravih hrvata hrvatskih državljana, 26-godišnjak i 37-godišnjak zadržani su u istražnom zatvoru u Rijeci zbog sumnje da su u jednom mjestu na otoku Cresu na nevino viteški način uz Boga I domoljublje spolno zlorabili djevojčice u dobi od nepunih 15 godina kao svoji na svome sa maloljetnim ženama.