NEOBIČAN SLUČAJ

Majka je bila zabrinuta zbog poziva iz škole, umrla od smijeha kada je saznala što joj je sin napravio

Foto: GettyImages
Majka je bila zabrinuta zbog poziva iz škole, umrla od smijeha kada je saznala što joj je sin napravio
27.09.2018.
u 10:14
Kao što mnogi roditelji znaju, poziv tijekom dana iz škole vašeg djeteta može biti vrlo loš znak pa je Hobson bila malo zabrinuta kada je čula tko je traži na telefonu.
Pogledaj originalni članak

Ladye Hobson, majka iz Oklahome, dobila je poziv iz škole svog sina dok je bila na poslu.

Kao što mnogi roditelji znaju, poziv tijekom dana iz škole vašeg djeteta može biti vrlo loš znak pa je Hobson bila malo zabrinuta kada je čula tko je traži na telefonu.

Srećom, pokazalo se da njezin sin, Brylan, nije bio ni bolestan ni u nevolji. Ali Hobson ni na koji način nije bila spremna na razgovor koji će uslijediti s ravnateljicom škole, prenosi Mirror.

- Dok sam bila na poslu, zazvonio mi je mobitel i na ekranu sam vidjela tko zove. Ovo ne može biti dobro. Odmah sam pomislila kako se možda ozlijedio ili je izveo nekakvu vragoliju budući da je završio u ravnateljičinom uredu - priča Ladye.

- Ladye, ovdje Gayla. Zovem te kako bih ti rekla kako je tvoj sin uljepšao moj dan i nasmijao me - rekla je ravnateljica.

Ladye je rekla da joj je to drago čuti nešto tako lijepo, ali je ubrzo zažalila što je to rekla.

Pokušavajući se ne smijati, ravnateljica joj je rekla da je član škole otkrio mrtvu vjevericu u školskoj torbi njezina sina.

- Nemoguće je opisati koliko mi je neugodno bilo. Ja sam ponižena. Mrtva vjeverica? Zašto je u ruksaku? Kako je vjeverica umrla? I zašto bi on  pokušao zadržati ovu mrtvu životinju u svom ruksaku? - pitala se.

Njezin je sin stavio mrtvu životinju u torbu jer je želio da mu mama skuha vjevericu za večeru. Kad je majka krenula u školu po svog sina, primijetila je kako je na rubu suza i da mu je užasno žao. 

- Pitala sam ga je li naučio pouku, nasmijala mu se i rekla mu da neće biti kažnjen ovaj put. U krajnjoj liniji, uljepšao je dan jednoj ravnateljici - zaključuje Hobson. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

AR
aris2
10:42 27.09.2018.

Karolina Lubina, zasto nisi potpisana?

AR
aris2
10:41 27.09.2018.

Otvorio sam ovaj clanak, samo da potvrdim procjenu iz naslova: Linda ili Karolina? Kad ono, vecernji list...

DU
Deleted user
12:09 27.09.2018.

Koja kretenarija!!!!