još jedan

Panika u kinu na Floridi kad je u dvoranu ušao prerušen u Jokera

Foto: Melbourne Police Department
Panika u kinu na Floridi kad je u dvoranu ušao prerušen u Jokera
06.09.2012.
u 07:54
Amerika je pod uzbunom nakon pucnjave u kinu u Coloradu u srpnju kada je James Holmes upao na projekciju najnovijeg filma iz serije o Batmanu, također prerušen u negativca. Ubio je 12 osoba
Pogledaj originalni članak

Policija je na Floridi uhitila mladića koji je u kino došao našminkan kao lik Jokera iz filma o Batmanu, javlja CNN.

Christopher Sides (21) u kino je došao u srijedu, a policiji u Melbourneu prijavili su ga građani kojima se učinio sumnjivim. 

Dolaskom u kino policija je zatekla mladića koji je na lice nanio boju kako bi što više sličio liku filmskog negativca, a kosu je obojao u ružičasto. 

Nakon što je identificiran, utvrđeno je da je za njim raspisana tjeralica, odnosno da postoji nalog za uhićenjem jer se nije bio pojavio na suđenju zbog manje teškog kaznenog djela. 

Amerika je pod uzbunom nakon pucnjave u kinu u Coloradu u srpnju kada je James Holmes upao na projekciju najnovijeg filma iz serije o Batmanu, također prerušen u negativca. Ubio je 12 osoba. 

>>Holmes priznao policiji: Obojio sam kosu u crveno jer sam Joker

U kolovozu je pak spriječena tragedija u kinu u gradiću Westlakeu nedaleko od Clevelanda gdje je jedan 37-godišnjak na projekciju Batmanova filma donio pištolj, streljivo i tri noža.

>>Christian Bale posjetio žrtve strašnog krvoprolića u Aurori

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Alfons_x
Alfons_x
08:37 06.09.2012.

U srpnju su svijet potresle dvije vijesti - prva o skandalu oko namještanja LIBOR-a pri čemu su banke doslovce izmišljale podatke kako bi namjestile vlastiti rejting, a drugi o minimalno 21 bilijun dolara isisanim iz svjetskih ekonomija preko privatnih kompanija i bogataša. Oba događaja povezuje jedna osoba - Robert Holmes! Robert Holmes je trebao svjedočiti o prevari pred istražnim odborom, inače on je otac ubojice iz Aurore u Coloradu, a objavljivanje izvještaja o nestalih 21 bilijuna dolara dogodilo se gotovo na isti dan kao i masakr. Slučajnost? Teorija zavjere? Ili namještanje Robertovom sinu, kako bi se preko sina stisnulo oca da povuče svjedočenje? Nije zgoreg sjetiti se da je i VL pisao o tome da li je ubojica iz Aurore i osoba u sudnici jedna te ista osoba?