Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokolj na premijeri

Christian Bale posjetio žrtve strašnog krvoprolića u Aurori

bale (1)
Foto: AFP/Pixsell
1/3
27.07.2012.
u 11:49

Oskarovac, koji u popularnoj filmskoj trilogiji glumi Batmana, svakoj je žrtvi posvetio desetak minuta pružajući im utjehu zbog tragedije u kojoj je 24-godišnji James Holmes, prerušen u Batmanova neprijatelja Jokera, pobio dvanaest ljudi.

Britanski glumac Christian Bale u utorak je stigao u Colorado u posjet ranjenima koji su preživjeli stravičan pokolj na premijeri filma “Vitez tame: Povratak” u gradu Aurori. Sa suprugom Sibi Blazic proveo je dva i pol sata u gradskoj bolnici gdje je smješteno pet ozlijeđenih, a dvoje ih je radi susreta s idolom doputovalo iz Denvera.

Oskarovac, koji u popularnoj filmskoj trilogiji glumi Batmana, svakoj je žrtvi posvetio desetak minuta pružajući im utjehu zbog tragedije u kojoj je 24-godišnji student James Holmes, prerušen u Batmanova neprijatelja Jokera, pobio dvanaest ljudi. Porazgovarao je i s bolničkim osobljem i policajcima koji su bili na mjestu događaja kobnog 20. srpnja. Zatim se uputio odati počast poginulima ispred kina u kojem se dogodio pokolj.

– Riječi ne mogu opisati užas koji osjećam. Ne mogu ni zamisliti kolika je bol žrtava i njihovih voljenih, mogu im samo uputiti sućut – poručio je Bale nakon masakra.

Komentara 2

CH
chemica
11:59 27.07.2012.

No dobro, dopizd*l* su više i bogu i vragu. Desio se zločin jer je liječeni psihički bolesnik sasvim legalno, preko Interneta, nabavio arsenal s kojim je počinio masakr. Da li se nad time netko u Americi zamislio? Nije im se učinilo baš previše čudnim, a kamoli da to spriječe ubuduće. Što sad očekuju od normalnog svijeta, gdje se malo bolje pazi na oružje i kome će u ruke doći? Tragedija kao i svaka druga. Dva tri dana žaljenja i idemo dalje. Do prve iduće slične prilike. Ljudska glupost uistinu nema granica, a kada se još brani nekakvom "slobodom pojedinca" da bude naoružan do zuba, ma koja god da mu daska nedostajala u glavi...Eto vam ga sad.

BA
Bandopoly
12:06 27.07.2012.

Nadam se da će u Coloradu malo razmisliti o lakoći dobivanja oružja. Je li forsiranje 'američkog načina' života bitnije od pogibije ovih nedužnih ljudi. R.I.P.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije