Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osumnjičenik uhićen

Spriječen još jedan pokolj na projekciji novog Batmana

aurora (1)
Reuters/PIXSELL
08.08.2012.
u 07:42

U torbi koju je 37-godišnjak donio u kino bio je pištolj, dva dodatna punjenja i tri noža, a u njegovu domu pronađeno je još osam pušaka i pištolja te oprema za preživljavanje

Novi nastavak Batmana, čini se, u Americi samo izaziva probleme, a James Holmes koji je na premijeri u Aurori u Coloradu ubio 12 ljudi postao je "uzor" 37-godišnjem istomišljeniku koji je uhićen nakon što je na večernju projekciju filma u gradiću Westlakeu nedaleko od Clevelanda donio pištolj, streljivo i tri noža.

Scott A. Smith zapeo je za oko voditelja kina zbog torbe koju je ponio na projekciju filma koja je počinjala u nedjelju u 22 sata po lokalnom vremenu. Voditelj kina i policajac koji u slobodno vrijeme radi kao čuvar u kinu u torbi su pronašli oružje, a nakon njihova pronalaska sud je izdao nalog za pretragu Smithova doma. Nije se protivio uhićenju, a u njegovu domu pronađeno je osam pušaka i pištolja te oprema za preživljavanje među kojom i gas-maske i pancirke.

– Nakon događaja u Coloradu sve je moguće. Kada uzmete u obzir koji film je išao pogledati i ono što se dogodilo u Aurori morate se zapitati što ga je ponukalo da na projekciju baš tog filma ponese oružje – komentirao je policijski zapovjednik Ray Arcuri.

Smith je u kino došao pola sata prije projekcije pa nije bilo teško primijetiti njegovo čudno ponašanje, a policiji odbija reći zašto je u kino ponio oružje.

Ključne riječi

Komentara 14

KR
kreont
08:19 08.08.2012.

Check speller otišao na godišnji.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
08:51 08.08.2012.

a pretragom njegova doma pronađeno je osam pušaka i pištolja te oprema za preživljavanje među kojom i gas-maske i pancirke. i što s time??? ništa od toga nije protuzakonito u americi...

RT
Rollo Tomasi
08:10 08.08.2012.

Molim ispraviti pravopisne greške u podnaslovu. Hvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije