Murska Sobota

Mrtva žena u automobilu ispred bolnice je nestala policajka Suzana Vugrinec

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Mrtva žena u automobilu ispred bolnice je nestala policajka Suzana Vugrinec
26.05.2017.
u 08:03
Na odjelu patologije Opće bolnice Murska Sobota obavit će obdukcija.
Pogledaj originalni članak

Slovenska je policija jučer oko 16.30 sati obavijestila PU varaždinsku da je na stražnjem sjedalu pronađeno tijelo žene i da je riječ o nestaloj 49-godišnjoj Suzana Vugrinec. Na odjelu patologije Opće bolnice Murska Sobota obavit će obdukcija. Sve upućuje na samoubojstvo. 

- Očevidom koji su obavili policijski službenici Policijske uprave Murska Sobota nije utvrđena sumnja koja bi upućivala na izvršenje kaznenog djela - kažu u PU varaždinskoj.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SD
sdpesticid
09:12 26.05.2017.

kada djelatnica mup-a rh odlazi izvan rh i premine pred bolnicom u drugoj državi, nešto gadno ne štima u cijelom sustavu društva kada se ista ne može sustavu povjeriti, makar i zdravstveni razlozi bili u pitanju.

DU
Deleted user
08:57 26.05.2017.

Vrijeme je da se donesu novi zakoni o policiji kako bi se sa ortodoksnim organiziranim kriminalcima u Hrvatskoj obračunala na grublji način. Ovo kako je sada ne vodi ničemu i ugrožava sigurnost cijelog civilnog i cijelog državnog sustava!