Likvidacija u Kladuši

Krvnu osvetu najavio u potresnom statusu nakon ubojstva brata? 'Dušmanima ću dvostruko vratiti'

Krvnu osvetu najavio u potresnom statusu nakon ubojstva brata? 'Dušmanima ću dvostruko vratiti'
06.06.2023.
u 09:11
Mediji u BiH nagađaju kako je osumnjičeni za likvidaciju u Velikoj Kladuši u statusu najavio da će osvetiti svog ubijenog brata
Pogledaj originalni članak

"Ne znam hoću li izdržati svaki dan. Bol je sve veća, volio bih te samo zagrliti da ti kažem 'voli te brat'. Bez tebe jednostavno ne ide, nemam kud, nemam s kim i nemam gdje", napisao je Izet Grahović na društvenim mrežama nakon što mu je u kafiću u siječnju 2021. godine ubijen brat Hasan. BiH mediji nagađaju da je upravo tim statusom najavio likvidaciju ubojice svog brata, koja se i dogodila u nedjelju navečer. Asmira Halilagića (37), zvanog Acko Pemin, upucao je iz vatrenog oružja ispred ugostiteljskog objekta. 

VEZANI ČLANCI:

"Ako ništa, Allahom se velikim kunem, dušmanima ću duplo vratiti. Neka ti dragi Allah podari lijepi dženet, brate moj. Voli te brat", napisao je u ožujku 2021. godine, piše Dnevni Avaz. Asmir Halilagić (37) zbog dobrog vladanja bio je na privremenom dopustu iz kazneno-popravnog zavoda zatvorenog tipa u Zenici. Nakon ubojstva, Izet je mirno dočekao dolazak policije i predao vatreno oružje kojim je prije toga upucao čovjeka. Policija kaže da je ispalio više metaka. Halilagić je preminuo na licu mjesta. 

Oružje će biti predmet vještačenja. Osumnjičeni mladić navodno je bio miran i povučen, a iza sebe nije imao kriminalnu prošlost.  

 
Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PV
prcko.vita
09:45 06.06.2023.

Bilo nekad jedna vjera u kojoj je bila zapovijed ne ubij, i onaj tko tebe kamenom, ti njega kruhom, i ako te udari jednom ti mu okreni i drugi obraz da te zvekne opet. Srećom, Islam se tako brzo širi i biti će i jeste najveća religija svijeta. Ne zbog tih tehnoloških uputa, nego se oni razmnožavaju, prave djecu a ne žive sa psima i mačkama.