Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Likvidacija u Kladuši
Povratak na članak

Krvnu osvetu najavio u potresnom statusu nakon ubojstva brata? 'Dušmanima ću dvostruko vratiti'

Mediji u BiH nagađaju kako je osumnjičeni za likvidaciju u Velikoj Kladuši u statusu najavio da će osvetiti svog ubijenog brata

Komentari 1

PV
prcko.vita
09:45 06.06.2023.

Bilo nekad jedna vjera u kojoj je bila zapovijed ne ubij, i onaj tko tebe kamenom, ti njega kruhom, i ako te udari jednom ti mu okreni i drugi obraz da te zvekne opet. Srećom, Islam se tako brzo širi i biti će i jeste najveća religija svijeta. Ne zbog tih tehnoloških uputa, nego se oni razmnožavaju, prave djecu a ne žive sa psima i mačkama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.