Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u BiH

Planirao ubojstvo od dana smrti svoga brata? Otkrivaju se detalji krvne osvete u Velikoj Kladuši

05.06.2023.
u 15:48

Građani Velike Kladuše su šokirani su ubojstvom koje se dogodilo ispred kafića, u blizini školskog centra. Navodno je muškarac pucao u vožnji iz automobila.

Mirno je dočekao dolazak policije i predao im vatreno oružje kojim je prije toga upucao čovjeka. Izet Grahović (26) sinoć je u Velikoj Kladuši, kako se zasad čini, iz krvne osvete ubio Asmira Halilagića (37), znanog kao Acko Pemin, koji je zbog dobrog vladanja, bio na privremenom dopustu iz zatvora. U KP Zenica služio je jer je 7. siječnja 2021. ubio Hasana Grahovića, brata osumnjičenog iz sinoćnje pucnjave. Hasan je ubijen u restoranu također u Velikoj Kladuši, a motiv tog ubojstva bila je svađa.

Od tog dana, Izet je planirao osvetu, piše Klix.ba.

Građani Velike Kladuše šokirani su ubojstvom koje se dogodilo ispred kafića, u blizini školskog centra. Navodno je muškarac pucao u vožnji iz automobila.

Policija kaže kako je ispalio više metaka. Halilagić je preminuo na licu mjesta. "Smrt je konstatirao mrtvozornik Doma zdravlja Velika Kladuša. Tijelo ubijenog, po naredbi tužitelja prevezeno je u Kantonalnu bolnicu u Bihaću radi obdukcije, a automobil je prevezen na parking prostor Policijske stanice Velika Kladuša", izjavio je Bahrudin Dželalagić, portparol policije USK, prenose Nezavisne.com. 

Oružje će biti predmet vještačenja. Osumnjičeni mladić navodno je bio miran i povučen, a iza sebe nije imao kriminalnu prošlost.  

Komentara 10

PE
Pericabad2
16:18 05.06.2023.

2021. mu je ubio brata, a 2023. seta ulicom slobodan (zbog uzornog vladanja)? Kada nepravda postane zakon... nema druge, stvar u svoje ruke i pravda je zadovoljena. Puno srece mladom decku, uz dobro vladanje biti ce slobodan valjda onda isto do 2025.

HR
HrvatskaUsrcu
16:30 05.06.2023.

Osveta je jelo koje se jede hladno. Odlično izvedeno. Čestitam bratu. Šteta što nije mogao isplanirati tako da ostane slobodan.

ZA
zagabria5
17:32 05.06.2023.

Kod nas oni koji reagiraju na nepravdu dobiju više od pravih kriminalaca. Zavadlav je dobio više od svih ratnih zločinaca čije su namjere i broj žrtava bili daleko lošiji. Sudstvo u banani, vlast poručuje ne smijete sami rješavati, riješiti ćemo mi tako što ćemo ih blago kazniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije