POGLEDAJTE EUROGOL

VIDEO Majer rasparao rašlje, a VAR poništio gol, PSV iznenadio Arsenal

Foto: Federico Pestellini
Match de Ligue Europa opposant le Stade rennais FC au Dynamo Kiev au stade Roazhon Park à Rennes
Foto: Federico Pestellini
Match de Ligue Europa opposant le Stade rennais FC au Dynamo Kiev au stade Roazhon Park à Rennes
Foto: KACPER PEMPEL/REUTERS
Europa League - Group B - Dynamo Kyiv v Stade Rennes
27.10.2022.
u 20:45
Rennesu tri pogotka u gostima nisu bila dovoljna za pobjedu, Fener je uzeo bod. PSV je, pak, kod kuće uspio savladati Arsenal.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Lovro Majer igrao je za Rennes do 70. minute u 3-3 remiju na gostovanju kod Fenerbahcea u Istanbulu u susretu 5. kola skupine B Europske lige, a francuski sastav propustio je veliku priliku osigurati prvo mjesto u skupini i izravni ulazak u osminu finala ovog natjecanja.

Veznjak hrvatske reprezentacije zabio je na početku sjajan gol, možda i najbolji u svojoj karijeri jer je sjajno naciljao i pogodio rašlje, ali mu je isti VAR poništio. 

Eurogol Majera koji je na kraju poništen pogledajte OVDJE

Nakon pola sata igre bilo je 3-0 za Rennes golovima Gourija (5, 30) i Terriera (16). No, Valencia (42) je prije odlaska na odmor uspio postići prvi gol za domaće da bi Zajc (82) i Emre Mor (88) pred kraj susreta uspjeli poravnati na 3-3.

Uoči posljednjeg kola Rennes i Fenerbahce tako imaju po 11 bodova te su osigurali proljeće u Europskoj ligi, ali tek za tjedan dana znat će se koji će sastav izravno u osminu finala, a koji će morati igrati međurundu. Treći Aek Larnaca ima četiri, a posljednji Dinamo Kijev jedan bod.

Foto: Federico Pestellini
Match de Ligue Europa opposant le Stade rennais FC au Dynamo Kiev au stade Roazhon Park à Rennes

Toma Bašić igrao je do 55. minute za Lazio koji je na svom terenu svladao Midtjyllland sa 2-1 (1-1) u susretu skupine F. Isaksen (8) je doveo danski sastav u vodstvo, ali su Milinković-Savić (36) i Pedro (58) osigurali preokret.

Lazio je na vrhu skupine s osam bodova, a Midtjylland je ostao na pet koliko uoči svog međusobnog dvoboja imaju i Sturm te Feyenoord.

Nikola Katić odigrao je čitav susret za Zurich u 2-1 (0-1) domaćoj pobjedi protiv Bodo/Glimta. No, Zurich je i dalje posljednji u skupini A s tri boda, jednim manje od Bodo/Glimta, dok je na vrhu Arsenal sa 12 bodova usprkos 0-2 porazu na gostovanju kod PSV-a iz Eindhovena koji je drugi sa 10.

Prvo mjesto u skupini C osigurao je Betis 1-0 (0-0) pobjedom na gostovanju kod Ludogoreca golom Fekira (56), a kod domaćih je Simon Sluga ostao na klupi.

Union Saint-Gilloise je 2-0 (2-0) uspjehom na gostovanju kod Malmoa osigurao prvo mjesto u skupini D i izravni ulazak u osminu finala.

Ostali susreti igraju se s početkom u 21 sat

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.