UVJERLJIVO BOLJI

Što kažu cijene: Vatreni dominantni, vrijede duplo više od Kanade

Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Morocco v Croatia
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Divovska hrvatska zastava razvijena i u centru Nižnji Novgoroda
Foto: SIPHIWE SIBEKO/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Belgium v Canada
27.11.2022.
u 13:56
Nadamo se da će razliku u cijeni pokazati i na terenu. Kanađani imaju nekoliko skupih mladih pojedinaca, koji su ujedno i glavni igrači reprezentacije.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija u 17 sati sati na Svjetskom prvenstvu u Kataru igra protiv Kanade.

>> VIDEO: Kad Dohom 'zaori' bećarac hrvatskih navijača: U obrani stari fajfer Vida

Zanimljivo je da vatreni prema Transfermarktu vrijede duplo više od Kanađana. Vrijednost Dalićevih izabranika iznosi 377 milijuna eura, a Kanade 187.3 milijuna eura, napisao je Sportklub.

Najskuplji igrač u kockastom dresu je Joško Gvardiol, koji je 'težak' 60 milijuna eura, ali nije najskuplji na terenu. Naime, Alphonso Davies, sa suprotne strane terena, košta 70 milijuna eura.

Što se ostalih vatrenih tiče, ističu se još Brozović s 35 i Pašalić s 25 milijuna eura. Kanada ima i Jonathana Davida, čija vrijednost iznosi 45 milijuna, a idući najskuplji, Tajon Buchanan iz Club Bruggea, vrijedi tek 12 milijuna eura. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

Standings provided by Sofascore

BELGIJA - MAROKO 0:2

Maroko senzacionalno svladao Belgiju i maksimalno zakomplicirali situaciju u našoj skupini

Grupa F spremna je za dvije današnje utakmice na Mundijalu u Kataru. Naravno, vatreni će navijači više pratiti drugi susret, ogled između Hrvatske i Kanade, ali prije njega imali smo priliku gledati dvoboj Belgijaca i Maroka. Europska momčad provukla se protiv Kanade (1:0) i uz pomoć sudačkih odluka, dok su se Afrikanci pokazali kao čvrsti protivnik i nas spriječili da dođemo do pobjede (0:0). Dvoboj je, stoga, imao štošta za ponuditi. A najviše su ponudili Marokanci i probili Belgiju dvaput u posljednjih pola sata utakmice. Courtois je napravio veliku pogrešku za pogodak Sabirija, a slavlje je potvrdio Aboukhlal koji je loptu zakucao pod gredu. Situacija u skupini se komplicira...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.