PROBLEMI TRENERA:

Ronaldinha ne mogu natjerati da trči, ne voli to i odbija

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Ronaldinha ne mogu natjerati da trči, ne voli to i odbija
30.01.2015.
u 08:45
Radi sa mnom u teretani, diže utege, radi na brzini, sprintovima i skokovima, ali postoje stvari koje ne voli - rekao je jedan od kondicijskih trenera u meksičkom Queretaru.
Pogledaj originalni članak

Ronaldinho ipak nije napustio meksički Queretaro, ali za njih je nastupio samo devet puta i nitko od struke nad njime nema autoritet, zbog čega mu prolazi i odbijanje pravih kondicijskih trening.

Zvuči nevjerojatno za sportaša i zvuči kao nešto što se u nogomet događalo prije tridesetak godina, ali Brazilac je postavio svoje uvjete i Meksikanci su ih prihvatili jer znaju što znači za financije imati u klubu igrača koji je nekad bio najbolji nogometaš svijeta.

- Ne odrađuje fizičke vježbe, ne mogu ga natjerati trčati jer to ne voli i odbija. Radi sa mnom u teretani, diže utege, radi na brzini, sprintovima i skokovima, ali postoje stvari koje ne voli - rekao je jedan od kondicijskih trenera Roberto Bassagaisteguy.

Spomenuo je i da Ronaldinho ima problema s obožavateljima u Meksiku pa ne može izaći iz stana.

- Zaključan je u stanu, okružen obitelji i prijateljima. Ne može otići u restoran jer ga salijeću ljudi.

Riječ je ipak o gradu od milijun stanovnika, u njemu se nije lako "izgubiti". Ipak, izgubio se na tri tjedna u prosincu i nikome se nije javljao, a potom se bezbrižno pojavio u klubu i nikakvih sankcija nije bilo.

>> Ronaldinho, gdje si? Brazilac je nestao i nema ga već dva tjedna

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.