LIGA PRVAKA MLADIH

Dinamo vodio 2:0 pa ispao na penale, Chelsea spasio hrvatski vratar

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Antonio Marin
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Dinamo - Liverpool
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Dinamo - Liverpool
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Dinamo - Liverpool
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Dinamo - Liverpool
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Dinamo - Liverpool
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Dinamo Benfica
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Dinamo - Liverpool
Foto: GNK Dinamo
Dinamovi juniori u kampu Chelseaja
Foto: Screenshot/GNK Dinamo
Dinamovi juniori u kampu Chelseaja
03.04.2019.
u 18:02
Dinamo nije uspio proći Chelsea iako je u 76. minuti vodio 2:0. Londonsku momčad spasio je hrvatski vratar Karlo Žiger koji je obranio dva penala.
Pogledaj originalni članak

Dinamovi juniori ispali su u četvrftfinalu Lige prvaka od Chelsea (4:6, 2:2), nakon drame jedanaesteraca, u kojoj je 17-godišnji Zagrepčanin na vratima Engleza Karlo Žiger obranio plavima dva udarca s bijele točke, Franjiću i Baturini.

Bio je to u londonskom Cobhamu, trening-kampu Chelsea, do 77. minute šou Dinamovoga lakonogog genijalca, 18-godišnjeg Antonija Marina, dečka bogomdane darovitosti, kojega su engleski braniči duplirali, a on im je opet uvalio dva komada.

Marin je prvi pogodak postigao u 40. minuti, ljevicom iz blizine, a drugi u 57. minuti ubojitom desnicom, pogodivši revolveraškom hladnokrvnošću u donji lijevi kut. Na žalost, kobno opuštanje dinamovaca bilo ja kažnjeno nakon dva prekida u završnici utakmice, u kojima je najprisebniji bio dvostruki strijelac McCormick (77., 87. minuta).

Za Dinamo su nastupili: Horkaš - Hrvoj, Šutalo, Guardiol, Antovski (od 36. Radonja) - Franjić, Gjira (od 84. Pavlak) - Čuže, Julardžija (od 79. Kočar), Marin - Šipoš (od 78. Baturina).

Završni turnir Lige prvaka mladih već tradicionalno se igra u Nyonu. Ovo je šesto izdanje tog natjecanja; Barcelona (2014., 2018.) i Chelsea (2015., 2016.) imaju po dva naslova, jedan je osvojio Red Bull Salzburg (2017.). 

>> Pogledajte dolazak igrača Hajduka i Dinama na derbi na Poljudu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

Avatar rubinet
rubinet
17:21 03.04.2019.

Eto budućnosti hrvatskog nogometa! Bravo!!

IV
IvanMNECRO
17:20 03.04.2019.

Ako ovaj Marin ne bude bolji od Modrića i Šukera onda neće nitko, mali uništi Chelsea... Cijela ekipa je super također!

TH
than
17:52 03.04.2019.

Kako naivno i lagano prokockali 2 gola prednosti. Dečki igra se dok sudac ne odsvira kraj, a ne 15 minuta prije kraja razmišljati o Barceloni.