MIZERNO

Objavljena je Fedorova zarada nakon teškog poraza i kraja karijere. Navijači su zgroženi cifrom

Foto: Bellator Press Office
Objavljena je Fedorova zarada nakon teškog poraza i kraja karijere. Navijači su zgroženi cifrom
06.02.2023.
u 18:02
Financijska strana nije razveselila navijače velikog ruskog borca, ali niti pobjednik Bader nije baš osigurao egzistenciju
Pogledaj originalni članak

Jedan od najveći MMA boraca svih vremena Fedor Emelianenko porazom je zaključio svoju bogatu i dugačku karijeru. U noći sa subote na nedjelju doživio je težak poraz nokautom od Bellatorovog prvaka Ryana Badera. Meč je potrajao nešto dulje od dvije minute, a bila je to druga pobjeda Badera protiv 46-godišnje ruske legende. Oba puta slavio je tehničkim nokautom već u prvoj rundi.

Organizacija Bellator objavila je zarade boraca pa je otkriveno da je Fedor za posljednji meč karijere od organizacije zaradio sto tisuća dolara. Novi stari prvak Ryan Bader je uzeo 150 tisuća dolara, ali nije dobio nikakav bonus za pobjedu nad Posljednjim carem.

Fanovi MMA-a razočarani su su tom informacijom jer smatraju kako je jedan od najboljih boraca u povijesti zaslužio puno više novca na oproštaju. 

Recimo ne nasilju

Zbog tučnjave na Platku u srijedu prosvjed u Rijeci: Institucije ne rade svoj posao

"Moramo promišljati o mogućnostima prevencije ovakvih i sličnih događaja, a takvo promišljanje mora krenuti od institucija. Institucije moraju pružiti sigurnost građanima i adekvatno reagirati kad je ta sigurnost ugrožena. Za njih ne smiju postojati privilegiraniji građani, zaštićeniji građani, važniji građani, već bi za njih svi morali biti jednaki", odlučno poručuju organizatori.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.