apelirao na pomoć

Jusuf Nurkić šokiran: Elon Musk bi radije kupio Twitter nego pomogao bolesnoj i gladnoj djeci

Foto: Thilo Schmuelgen/REUTERS
Jusuf Nurkić šokiran: Elon Musk bi radije kupio Twitter nego pomogao bolesnoj i gladnoj djeci
29.09.2022.
u 08:35
Nurkić je financijski pomogao nakon potresa u Zagrebu i Banovini, kao i za izgradnju igrališta u Zadru. Također, donirao je 250 tisuća kuna KBC-u Klaićeva.
Pogledaj originalni članak

Najbolji BiH košarkaš Jusuf Nurkić govorio je na press konferenciji tijekom druženja njegovog kluba Portlanda s američkim i drugim medijima. 

'Bosanska zvijer' je poznat kao veliki humanitarac koji često pomaže siromašnima, bolesnima i gladnima. 

- Žalosno mi je kad vidim što sve ljudi rade. Neću govoriti Elonu Musku šta treba raditi sa svojim novcem, ali vidim da bi on radije kupio Twitter nego pokušao pomoći ljudima koji danas nemaju što za jesti. Imamo djecu koja su bolesna i kojoj možemo pomoći, a ne radimo to - rekao je centar Blazersa. 

- Živimo u teškom svijetu, bio sam u Ruandi tri dana, nisam nikad vidio toliko sretnih ljudi, toliko dječjih osmijeha, a imaju toliko malo. Vidio sam dvije škole koje pohađa nekoliko tisuća djece, a nemaju cipele. Pogodilo me to, pokušao sam im kupiti cipele, knjige, sve što im je potrebno - poručio je Nurkić te dodao kako želi izgraditi školu u Srebrenici

>> VIDEO: Prva reakcija slavnih Sinkovića nakon što im je pukao nevjerojatan niz dug 12 godina: Vratit ćemo se!

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar barba_barba
barba_barba
11:08 30.09.2022.

derzi se jarane i propagiraj i dalje da je u glavnom gradu ove derzave bio islamski vjerski objekat, dok drugi nisu imali ni t od vjerske tolerancije.

CA
cane69
11:38 29.09.2022.

Kad bi vise bilo takvih nebi bilo gladnih.

KE
Keco
09:36 29.09.2022.

Svaka čast….