'To je pozitivan čin'

Hrvatski reprezentativac divljao nakon zamjene

Foto: Reuters/PIXSELL
Marcelo Brozović
Foto: FC Inter
Marcelo Brozović
Foto: Reuters/Pixsell
Marcelo Brozović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Ivan Perišić i Marcelo Brozović
Foto: Reuters/PIXSELL
Marcelo Brozović
Foto: Reuters/PIXSELL
Marcelo Brozović
04.02.2018.
u 21:11
Prilikom izmjene nije želio ni pogledati trenera, no trener takvo ponašanje hrvatskog reprezentativca ne vidi kao problem.
Pogledaj originalni članak

Inter je ponovno razočarao svoje navijače upisavši peti uzastopni remi. Ovoga puta, bodove im je na Giuseppe Meazzi otkinula 17. momčad Serie A Crotone.

Trener Intera Luciano Spalletti očekivano je bio razočaran izvedbom svoje momčadi.

– Naravno da osjećamo zabrinutost jer nije vidljiv nikakav napredak u igri čak ni nakon uvođenja zamjena. Svi smo malo pali u formi, svatko na svoj način, ali posebno igrači koji bi kvalitetom trebali odskakati i nositi nas do pobjeda – rekao je trener Intera, te dodao:

– U trenucima kada padnemo u igri sasvim izgubimo samopouzdanje, očito je da imamo slab karakter! Progone nas strahovi iz prošlosti, a negativna energija je postala zarazna.

Nakon što je izašao iz igre u 77. minuti, veznjak Intera Marcelo Brozović (asistent kod jedinog gola svoje momčadi), nervozno je bacio jaknu i počeo udarati stvari koje su mu se našle na putu. Prilikom izmjene nije želio ni pogledati trenera, no Spalletti takvo ponašanje hrvatskog reprezentativca ne vidi kao problem.

– Čini mi se to kao normalna reakcija. Svako burno reagiranje igrača na zamjenu je pozitivno. Bio je ljutit jer smo izgubili prednost i jer je zamijenjen, ali to nije nešto čime bih se osobito bavio. Po reakciji se barem vidi da mu je stalo – poručio je pomirljivo Spaletti. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

DU
Deleted user
21:33 04.02.2018.

Tu su slovenski igrači puno u prednosti, njih ne mjenjaju zato jer ni ne igraju

80
8.000 eura, 8.000 eura!
23:38 04.02.2018.

To je PTSP zbog muzike koju sluša😏

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:25 04.02.2018.

ma nema frke. Stavil je slusalice na vuha, upalil si srpske narodnjake i odmah se smiril.