EURO NOGOMET

Santini do osmog gola sezone, bivši izbornik propustio lijepu priliku

Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Santini
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Santini
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Santini
Football Soccer - Werder Bremen v Eintracht Frankfurt - German Bundesliga - Weserstadion, Bremen, Germany - 14/05/16 - Eintracht Frankfurt's coach Niko Kovac holds soccer ball. REUTERS/Wolfgang Rattay DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIM
Frankfurt's coach Niko Kovac in action on the sidelines during the German Bundesliga game between SV Darmstadt 98 vs. Eintracht Frankfurt in Darmstadt, Germany, 30 April 2016. Photo. ARNE DEDERT/DPA (EMBARGO?CONDITIONS - ATTENTION - Due to the accredit
04.02.2018.
u 18:55
Niko Kovač imao je priliku skočiti na drugo mjesto Bundeslige, no u 21. kolu njegov Eintracht izgubio je kod Augsburga 3:0
Pogledaj originalni članak

Ivan Santini zabio je osmi gol sezone u pobjedi Caena 3:2 protiv Nantesa u 24. kolu francuskog prvenstva.

Bammou je u 31. zabio za goste, no četiri minute kasnije hrvatski napadač  iz jedanaesterca donosi izjednačenje. Da Silva je u 52. zabio za preokret domaćina. Bammou u 57. donosi novo izjednačenje, da bi Da Silva u 80. minuti drugim golom na utakmici donio tri boda domaćinu.

Caen je 11. s 30 bodova, a Nantes peti s 37 bodova.

Niko Kovač imao je priliku skočiti na drugo mjesto Bundeslige, no u 21. kolu njegov Eintracht izgubio je kod Augsburga 3:0 te su ostali na šesto mjestu.

Domaćin je poveo preko Kooa Ja-Cheola u 19. minuti, a u posljednjih 15 minuta uvjerljivu pobjedu potvrdili su Gregoritsch i Richter.

Frankfurt je tako ostao šesti s 33 boda, dva više od sedmog Augsburga, dok vodeći Bayern ima 53 boda.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.