objavio je video

Zaradio je 360 mil. dolara, ali vozi se u podzemnoj i druži s beskućnicima: Tik Toker sada tvrdi da je njegov sin

Foto: profimedia
Foto: Profimedia
Keanu Reeves i Alexandra Grant
Foto: profimedia
Foto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL
Foto: Benkey/Press Association/PIXSELL
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Foto: profimedia
26.10.2021.
u 19:00
Naglasio je da ne očekuje da će 57- godišnji Reeves priznati da je njegov sin. Iako dio obožavatelja vjeruje da je ova priča istinita, te tvrde da nalikuje na glumca, Dustin ima i druge TikTokove o poznatim osobama koji bacaju sumnju na njegove videe.
Pogledaj originalni članak

Tik Toker Dustin Tyler iz Amerike objavio je videozapis u kojem tvrdi da je njegov otac glumac Keanu Reeves. Ovaj 36-godišnjak objasnio je da je odrastao kao sin samohrane majke, te da je kao mali mislio da mu je otac preminuo. 

- Kada sam postao stariji, majka mi je konačno otkrila istinu i ispostavilo se da mi je otac Keanu Reeves - otkrio je Dustin u videu i dodao da nikada nije rekao da ga je otac ostavio već da njegova majka glumcu nije rekla da je trudna kada su prekinuli. 

@omfgitsdustintyler

#foryou #fyp

♬ original sound - Sarah Cothran

 

Naglasio je da ne očekuje da će 57- godišnji Reeves priznati da je njegov sin. 

Iako dio obožavatelja vjeruje da je ova priča istinita, te u komentarima da nalikuje na glumca, Dustin ima i druge TikTokove o poznatim osobama koji bacaju sumnju na njegove tvrdnje. 

@omfgitsdustintyler

##foryou ##fyp

♬ original sound - Sarah Cothran

 

Naime, u jednom je kazao kako ga je prevarila pjevačica Taylor Swift i napisala pjesme o njemu nakon što je on prekinuo zaruke, dok je u drugom rekao da nije htio biti u vezi s pjevačicom Arianom Grande, te da ju je 'friendzoneao' ili odlučio da s njom želi biti samo prijatelj. 

Podsjetimo, iako se njegov imetak procjenjuje na više od 360 milijuna dolara, Keanu se vozi podzemnom željeznicom. Ne živi u vili, nema tjelohranitelje. U rujnu 1997. godine paparazzi su fotografirali Reevesa u zapadnom dijelu Hollywooda kako sjedi uz pločnik i druži se s beskućnikom. Dugo su razgovarali, muškarac mu je pokazivao svoje stvari, a potom su podijelili bocu soka. Izgledalo je kao da se poznaju godinama i baš dobro zabavljaju.
 

VIDEO Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu, a ranio redatelja

 

HASSANOVI RATOVI

'Kada je počeo taj rat, bio sam desetogodišnje dijete s puškom u ruci. Ranjen sam više puta, izgubio sam brata, prijatelje'

Večernjakovci Hassan Haidar Diab i Robert Bubalo snimili su dugometražni dokumentarac ‘Hassanovi ratovi’ o životnoj sudbini koja ostavlja bez daha. Iz filma čija je premijera 4. lipnja u Velikoj Gorici može se iščitati da je Hassan, kao obrambeni mehanizam, gotovo izbrisao svu svoju prošlost, koju sada pred kamerama, uz pomoć svoje obitelji, pokušava sklopiti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.