Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se osjećala dobro

Drama u 'Masterchefu': Kandidatkinji pozlilo usred emisije, žiri joj odmah pritekao u pomoć

Foto: Nova TV
1/4
26.10.2021.
u 16:17

Pred kraj isteka vremena za kuhanje, Karmen se u jednom trenutku okrenula prema Gorani i rekla kako se ne osjeća dobro, a Gorana i ostali kandidati su odmah priskočili u pomoć jer se Karmen osjećala sve slabije.

Kandidatkinji Karmen Jurčić (20) u sinoćnjoj je emisiji 'Masterchef' pozlilo zbog stresa pred kojim su se natjecatelji našli u izazovu koji je žiri stavio pred njih. 

Prvi izazov u kojem je pobijedio Ivan bila je kutija iznenađenja, a pobjednik jednog od najrizičnijih izazova do sada u dućanu je morao izabrati za sebe i ostale kandidate između jedne od tri varijante jela koje se jedu s određenim priborom. Na raspolaganju je bilo pet žlica, pet vilica i noževa te pet pari štapića. Kandidati koji su spremali jela za žlicu imali su na raspolaganju 50 minuta za kuhanje, kandidati koji su spremali za nož i vilicu 40 minuta, i kandidati koji su dobili štapiće 30 minuta, a pred kraj isteka vremena odvila se prava drama.

Naime, pred kraj isteka vremena za kuhanje, Karmen se u jednom trenutku okrenula prema Gorani i rekla kako se ne osjeća dobro. Gorana i kandidati su priskočili u pomoć jer se Karmen osjećala sve slabije. 

Foto: Nova TV

Budući da je bio gotov sa svojim jelom u pomoć je među prvima priskočio Tomislav, koji je Karmen s članovima žirija prenio na fotelju gdje su pokušali saznati kako se osjeća, a nakon početne panike ubrzo opet uspravila, obavila pregled, te se na vrijeme uspjela vratiti da pred žiri donese svoje jelo.

-Kad sam vidjela kako mi izgleda jelo, počela me hvatati panika i dogodilo se što se dogodilo- ispričala je Karmen

Inače, Karmen je medicinska sestra iz Imotskog i među mlađim je kandidatima ovogodišnjeg 'Masterchef'. Završila je srednju medicinsku školu  no još uvijek nije sigurna je li joj privlačnija stomatologija ili gastronomija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije