astro analiza

Velike promjene u životu Davora Radolfija glazbeniku će donijeti skandal

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Goran Kovačević/PIXSELL
Foto: Goran Kovačević/PIXSELL
Foto: Goran Kovačević/PIXSELL
Foto: Goran Kovačević/PIXSELL
26.11.2019.
u 16:14
Davor ne podliježe glazbenim trendovima. On je horoskopski Bik koji daje stabilnost, koji njeguje klasične vrijednosti u životu, u umjetnosti, u izgledu i dojmu koji ostavlja na publiku.
Pogledaj originalni članak

Za neke ljude kažemo da su poput vina - što stariji - to bolji.

Davor Radolfi svoj ugodni glas i ljubav prema latinskoameričkoj glazbi pokazao je s grupom Ritmo Loco, pjevajući na španjolskom, ali mi njegove, kako sam kaže, pjesme mediteranskog duha, uživamo slušati na hrvatskom. ''Zlatna mriža'', ''Ne diraj moju ljubav'', ''Da života imam dva'', ''Moja tajna ljubavi'', ''Kada uistinu voliš ženu'' - pjesme su u kojima svojim romantičnim ljubavnim porukama i ugodnim glasom Davor probudi emocije svake žene.

On u ženama budi nadu da još ima romantičnih muškaraca nježnih prema ženama, koji im znaju izraziti ljubav i divljenje i probuditi onaj lijepi osjećaj "biti žena".

Davor ne podliježe glazbenim trendovima. On je horoskopski Bik koji daje stabilnost, koji njeguje klasične vrijednosti u životu, u umjetnosti, u izgledu i dojmu koji ostavlja na publiku. Kao 12-godišnji dječak glumio je u filmu ''Imam dvije mame i dva tate'  i pokazao izniman glumački talent.

Ima izraženu karizmu i nije potrebno da osmisli neke specijalne efekte na pozornici da bi publika uživala. Tu je snažna emocija koja osvaja.

Vrlo rado i spontano komunicira s ljudima, uz osmijeh pokloni kompliment kao podršku. Svoju privatnost i emotivni život štiti od javnosti. Privlačne su mu svestrane, šarmantne i samostalne žene, ali one koje će svoju ženstvenost pokazati s mjerom, koje znaju biti prijateljice s muškarcima, a ne klasične zavodnice.   

Temperamentu Davora Radolfija izvrsno pristaju njegove ljubavne pjesme i hitovi, ali na jednoj muškoj razini odaje dio njegove osobnosti i njegov stav prema samome sebi, pjesma ''Neka živim kako živim''.

I kada pomislimo da Davor želi i dalje ploviti mirnim i sigurnim vodama, iz udobnosti "drugog plana" prognoza ukazuje na velike promjene u njegovu životu i karijeri. Proljeće mu donosi novo osobno i poslovno partnerstvo koje će izazvati pravi "opaaa" i "vau". Iako nije čovjek od skandala, ipak sve miriši na skandal.

Za više astro-analiza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.
 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.