prekršio zabranu prilaska

Već je jednom provalio u kuću slavne pjevačice vrišteći da će je ubiti, a sada je ponovno uhićen u njenom domu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ariana Grande
Foto: REUTERS
Foto: DPA/Pixsell
Ariana Grande
Foto: Reuters
Ariana Grande
Foto: Twitter
Ariana Grande
02.07.2022.
u 23:00
Srećom, ona u to vrijeme nije bila kod kuće, ali se oglasio sigurnosni alarm, pojavili su se policajci i uhitili Browna.
Pogledaj originalni članak

Slavna pjevačica Ariana Grande još je jednom pretrpjela strah od muškarca koji ju uhodi, a koji je već zbog slične situacije bio uhićen. Naime, TMZ piše da je muškarac ponovno uhićen sada nakon što je provalio u njezin dom u Montecitu na njezin 29. rođendan. 

Muškarac, imena Aharon Brown, već je otprije poznat zbog uhođenja pjevačice kada je uhićen prošlog rujna u njezinoj kući u Los Angelesu nakon što se pojavio s velikim lovačkim nožem, navodno vrišteći na njezino osiguranje da će "je**** ubiti i nju i njih". Tada je uhićen zbog kaznenih prijetnji, a sudac mu je izdao zabranu prilaska Ariani.

To upozorenje očito ga nije spriječilo od daljnjih pokušaja približavanja pjevačici jer je i nedavno prekršio zabranu prilaska pokušavajući pronaći Arianu, a ovog se utorka trebao prijaviti zbog kršenja zabrane prilaska, no u nedjelju je otputovao u Montecito i provalio u njezinu kuću.

Srećom, ona u to vrijeme nije bila kod kuće, ali se oglasio sigurnosni alarm, pojavili su se policajci i uhitili Browna. Priveden je za uhođenje, provalu, oštećenje vodova, kršenje sudskog naloga i ometanje. Brown je trenutno u pritvoru, no tvrdi da nije kriv. 

VIDEO>>Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu", na pozornici mu se pridružila kći Hana

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.